Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Romina ikona

Legendarni Totti završava karijeru, evo što će raditi nakon oproštaja

Francesco Totti
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
1/5
03.05.2017.
u 17:53

Totti je u dresu "vučice" debitirao još 1993. godine te je sa 307 pogodaka u 783 nastupa u službenim utakmicama rekorder u obje kategorije.

Legendarni kapetan talijanskog nogometnog prvoligaša Rome Francesco Totti (40) po završetku ove sezone završit će svoju igračku karijeru nakon 24 godine provedene u tom klubu, objavio je u srijedu novi sportski direktor Rome Monchi.

Totti je u dresu "vučice" debitirao još 1993. godine te je sa 307 pogodaka u 783 nastupa u službenim utakmicama rekorder u obje kategorije.

S Romom je osvojio naslov prvaka Italije 2001. godine i dva uzastopna Kupa 2007. i 2008. dok je s reprezentacijom Italije osvojio naslov svjetskog prvaka 2006.

"Dogovorili smo se kako će ovo biti njegova posljednja sezona i da će potom nastaviti raditi kao direktor u klubu. Želim ga pored sebe jer će me naučiti što Roma ustvari jest", kazao je Monchi koji je prošloga mjeseca stigao na poziciju sportskog direktora Rome nakon što je uspješno obnašao tu dužnost u Sevilli.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije