Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEKADAŠNJI REPREZENTATIVAC

Legendarni Talijan izjavio: Kada se Messi povuče, bacit ću TV

Lionel Messi
Reuters/Pixsell
29.10.2020.
u 15:33

Bivši igrač Juventusa, Intera i Milana bio je  impresioniran Messijevom izvedbom i igrom Barcelone u pobjedi protiv Juventusa u Torinu (2-0) u 2. kolu Lige prvaka

Negdašnji talijanski reprezentativac Cristian Vieri izjavio je da je Lionel Messi mađioničar i da će prestati gledati nogomet kad se Argentinac povuče.

- Kada Messi završi karijeru, bacit ću televizor. To je to, jer kada se on oprosti neće biti ništa u nogometu za gledanje, radije će gledati Netflix -  izjavio je Vieri za CBS Sports.

Bivši igrač Juventusa, Intera i Milana bio je  impresioniran Messijevom izvedbom i igrom Barcelone u pobjedi protiv Juventusa u Torinu (2-0) u 2. kolu Lige prvaka.

- Barcelona je bila sjajna, mogla je vrlo lako postići šest-sedam golova. 

Ključne riječi

Komentara 5

PO
pocrn
20:00 29.10.2020.

....zanimljivo je, da ni iza messia ne postoji ništa sto ima sličnosti sa njime, tja.....ipak putem nemoguce misije , sjesti u “vremeplov” pokupiti nekad najbolje nogometaše svijeta e eto messia ,

PO
pocrn
19:52 29.10.2020.

....Messi je Messi !, za sada se ništa ne nazire ni iznad a ni ispred njega te možda nekakvi naraštaji tamo u ne bas skoroj budućnosti ipak budu svjedoci nogometnog-nečega !

DO
dokrastavca
14:00 29.10.2020.

Vieri ne kuzi da mu i za gledanje Netflixa treba televizor

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije