Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KASNIJE SE ISPRIČAO

Legendarni rocker crnogorskom nogometašu prijetio smrću: P***etino, mrtav si!

Champions League - Quarter Final - Second Leg - Atletico Madrid v Manchester City
Foto: SUSANA VERA/REUTERS
1/5
15.04.2022.
u 15:39

- Ljutit sam na sebe i mislim da sam iznevjerio sve svoje fanove ponašanje. Uzor sam odraslima i nadam se da mi mogu oprostiti - posipao se pepelom pjevač.

Legendarni frontmen Oasisa Liam Gallagher strastveni je navijač Manchester Cityja, no nakon utakmice njegova kluba protiv Atlética u Madridu (0:0) potpuno je pretjerao pa se nakon prospavane noći ispričao.

- Stefane Saviću, ovo je prijetnja, ako nekad naiđem na tebe odvratna pi****ino mrtav si, MCFC - napisao je na Twitteru bivši pjevač velikog rock benda pa izazvao iznimnu pažnju i očekivano obrisao tweet.

Liam Gallagher performs at the Brit Awards at the O2 Arena in London, Britain, February 8, 2022 REUTERS/Peter Cziborra Photo: Peter Cziborra/REUTERS
Foto: Peter Cziborra/REUTERS

Trebalo mu je više od 24 sata da dođe k sebi pa se ispriča crnogorskom nogometašu.

- Ljutit sam na sebe i mislim da sam iznevjerio sve svoje fanove ponašanje. Uzor sam odraslima i nadam se da mi mogu oprostiti - posipao se pepelom Gallagher.

 

 

 

Utakmica u Madridu bila je uistinu vatrena, potukao se i naš Šime Vrsaljko, a Savić je bio poprilično grub prema Philu Fodenu. U konačnici, City je prošao u četvrtfinale jednim postignutim golom, onim Kevina De Bruynea u prvoj utakmici.

>>> Vrsaljko u velikim problemima nakon tučnjave

Komentara 4

Avatar Charlie1
Charlie1
16:32 15.04.2022.

Otkad je Savić srpski nogometaš?! To ste prepisivali s B92?

BE
berija
18:49 15.04.2022.

U svemu ovome, meni je zanimljivo da zdravstvene vlasti nisu reagirale zbog očitog teškog zdravstvenog poremećaja tog pjevača. On misli da je nekome uzor, ni manjeni više nego odraslima. Molim da se jave oni kojima su Severina ili Grašo uzor.

Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
17:03 15.04.2022.

Crnogorski nogoturas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije