Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nosi Bayern u srcu
Povratak na članak

Legendarni Ribery otkrio nakon rastanka što doista misli o Niki Kovaču

Ribery danas u dresu Fiorentine osvaja Serie A.

Komentari 18

IV
IvoDivo
15:38 09.10.2019.

Niko je trenutno najbolji trener na svijetu po svemu, organizatorskim sposobnostima, ljudskim vrlinama. pojavi.

VL
ER
EroK
17:45 09.10.2019.

Niko Kovač je velemajstor i Legenda!

VL
PR
prajdali100
16:02 09.10.2019.

Niko poznaje samo rad,rad i opet rad !!! Zato mora uspjeti.

VL
48
48193
16:40 09.10.2019.

Interesanto ! Zašto NIKO KOVČ nije bio dobar za Hrvatsku reprezentaciju ? najvjerojatniji rzlog je bio Njemčaka disciplina i red , a to je našima smetalojer još uvjek ne shvačaju da se igra od prve sekunde do zadnje sekunde bezz obzira gubiš ili pobjeđuješ sa 10 golova , a ne poveli smo sa 1::0 to tebaju naučiti da nije to kraj utakmicei mi imamo pobjedu i igra ide dalje takve stvari su se puno puta osvetile našim sportašima . Isto trebaju znatikad igraju za Hrvatsku reprezentaciju da je tada Hrvatska iznad svega isto kao i Njemcima DEUTSCHLAND DEUTSCHLAND UEBER ALLES to terbauj i naši sportaši isto HRVATSKU STAVITI IZNAD SVEGA

VL
KE
kentie
12:26 09.10.2019.

Frankie boy, lijepo je što govoriš Niki...ali istina je jedna: nisi mogao izdržati njegov tempo treninga...jer si bio prestar, a kosti opasno škripale i zavijale, na Nikino maksimalno zatezanje konopca...kod Nike bez uljudne spike, pardona i bontona prolaze igrači koji imaju kondu atletskih triatlonaca, tehniku cirkuskih žonglera i taktiku rimskih legionara, te ne piju, ne puše i ne ganjaju hotelske sponzoruše, namiguše, animir dame i dame lakopolagajućih tijela i tjelesa....jer sezona je duga, zastrašujuća, zamorna i iscrpljujuća......a za sve to treba puno konde i energije... te vjere i htijenja u konačni uspjeh i trijumf....vi'š kako su prošli doma ovaj vikend nakon veličanstvenih dva u sedan' u pustoj Londri; prošli su ka' bosi po trnju i tihi tovari potli kiše i juga...

VL
MA
marko.aliloviccc
12:24 09.10.2019.

Valjda titula za igrača mjeseca rujna?

VL
FI
fifmar
14:53 09.10.2019.

Valjda ste mislili na trenera prije Nike Kovača- Jupp Heynckes.

VL
Avatar Syssko
Syssko
12:36 09.10.2019.

Činjenia je da je Heckens od Bayerna stvorio za klasu bolji klubod ostatka lige i da bi i RTV SERVISER Čaćić s njime osvojio bundes ligu i kup. Ta Heckenskova generacija je prik raju, kralježnica ekipe otišla i otatak odumire, tek tada će se vidjet ko je kakav trener kada bude trebalo novu ekipu slagat a bobe se več 2 sezone pa i 3 luta po tom pitanju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.