Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE SPOT

Legendarni rekorder se okušao u glazbi pa ga ismijali: Moj album nije šala!

Exclusif - Le champion Usain Bolt au restaurant La Gioia au VIP Room à Paris
Rachid Bellak/PIXSELL
16.02.2021.
u 17:18

- Radimo na nekim novim ritmovima koje ćemo uskoro pustiti u javnost. S obzirom na situaciju, ne žurimo, želimo si dati vremena da naša glazba izađe u pravo vrijeme. U pripremi je album koji bi trebao biti nešto zanimljivo - rekao je Bolt, pa se detaljnije osvrnuo na podsmijehe...

Svjetski rekorder na 100 i 200 metara i rekorder po broju zlata na Svjetskim prvenstvima i Olimpijskim igrama, legendarni jamajčanski atletičar Usain Bolt pronašao je svoj novi životni put - glazbenu karijeru, najavivši svoj novi album uskoro. 

Nakon što je Bolt prestao s atletikom i sprintovima, okušao se kao profesionalni nogometaš i nije baš najbolje prošlo. Usput se okušao i u mnogim poslovnim projektima, pa je tako pokrenuo liniju skutera, otvorio nekoliko svojih restorana i radio kao DJ:

Sad se odlučio, pak, okušati u glazbenoj karijeri pa je tako izbacio prvi singl pod nazivom Living The Dream na kojoj je i njegov prijatelj NJ. Pjesma nakon mjesec i pol dana na YouTubeu ima malo manje od pola milijuna pregleda, a u pjesmi se ističe poznati "dancehall" ritam koji je cijenjen u Jamajci.

Međutim, neki kritičari, protiv onih iz Popcaana, direktno ismijali Boltovu glazbu kazavši da nedostaje vokalne sposobnosti uz puno cinizma i podrugljivog smijeha, nikako konstruktivno. Mnogi mediji i radijske postaje potom su stale u Boltovu obranu, a evo što 34-godišnja sportska legenda ima za reći o svojem projektu:

- Radimo na nekim novim ritmovima koje ćemo uskoro pustiti u javnost. S obzirom na situaciju, ne žurimo, želimo si dati vremena da naša glazba izađe u pravo vrijeme. U pripremi je album koji bi trebao biti nešto zanimljivo - rekao je Bolt, pa se detaljnije osvrnuo na podsmijeh:

- Želimo ljudima pokazati da se ne šalimo. Ozbiljni smo u vezi s glazbom i dat ćemo si vremena. Baš kao u atletici, i ovdje je sve u radu, posvećenosti i strpljenju. Ne želimo dominirati samo na Jamajci, već nam je cilj izaći i na svjetsko tržište. Uvjeren sam da ćemo uspjeti jer vjerujemo u sebe i u svoj rad- pozitivan i optimističan je Bolt.

Ključne riječi

Komentara 1

LA
lajh1985
19:14 17.02.2021.

on je svijetski rekorder i na 4 x 100

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije