Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆEN

Legendarni nogometaš optužen za seksualni napad u vlaku

Paul Gascoigne
Foto: Press Asociation/Pixsell
19.11.2018.
u 14:19

Umirovljeni nogometaš uhićen je 20. kolovoza na postaji Durham, u sjeveroistočnom dijelu Engleske, i pred sucem bi se trebao pojaviti 11. prosinca.

Bivšeg engleskog nogometnog reprezentativca 51-godišnjeg Paula Gascoignea jedna je žena optužila za seksualni napad izveden u vlaku, objavila je u ponedjeljak britanska policija.

Nekadašnjoj zvijezdi Newcastlea i Glasgow Rangersa, koji je u 57 utakmica u dresu engleske reprezentacije zabio deset golova, prijeti optužnica da je 'uznemiravao i neprikladno dirao ženu', dodala je glasnogovornica policije.

Umirovljeni nogometaš uhićen je 20. kolovoza na postaji Durham, u sjeveroistočnom dijelu Engleske, i pred sucem bi se trebao pojaviti 11. prosinca.

Smatra se jednim od najtalentiranijih veznjaka svoje generacije, karijeru mu je obilježila i ovisnost o alkoholu i drogi. U karijeri je uz Newcastle i Glasgow Rangers igrao još za Tottenham, Lazio i Everton.

>> Pogledajte i kako su vatreni pratili Đokovića

Ključne riječi

Komentara 2

HA
HaryHole33
15:49 19.11.2018.

Prava pošast. " najgori" silovatelji su uvijek vrlo bogati muški. Dolazi vrijeme da se nitko normalan neće obraćati ženskoj, neće je ni pogledati, a posebno moraš paziti da te netko ne snimi sa mustrom. Za 10-tak i više godina slijedii ti suđenje, jer ona ima koliko treba svjedoka, a ležinarski novinari odmah su u akciji. Počinješ se sramiti što nisi peder, jer je ovo njihovo doba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije