Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aarjen Robben

Legendarni Nizozemac odigrao posljednju utakmicu za Bayern?

Arjen Robben
Foto: Reuters/Pixsell
11.04.2019.
u 16:43

S Bavarcima je sedam puta bio prvak Njemačke, četiri puta osvojio njemački Kup, a 2013. trijumfirao i u Ligi prvaka

Nekadašnji nizozemski reprezentativac Aarjen Robben ne zna hoće li u ovoj sezoni ponovno zaigrati za Bayern s kojim ga ugovor veže do kraja lipnja. Naime, još uvijek se nije oporavio od ozljede mišića zbog koje je izvan terena već gotovo pet mjeseci.

- Sumnjam, odnosno nisam uvjeren da ću ove sezone moći ponovno zaigrati za Bayern - izjavio je za njemački Sky Sports 35-godišnji krilni igrač koji je posljednjih deset godina proveo u bavarskom divu, a posljednji nastup je imao još u studenom u Ligi prvaka, kada je s dva pogotka pomogao Bayernu u uvjerljivoj pobjedi (5:1) protiv Benfice.

- Frustrirajuće je kad ne znate što vam je točno - rekao je Robben koji je u ožujku ponovno počeo trenirati, ali je morao prekinuti kad se bol u nozi ponovno pojavila. 

Robben je seniorsku karijeru započeo 2000. godine u Groningenu iz kojega je nakon dvije sezone prešao u PSV, s kojim je osvojio naslov prvaka Nizozemske (2003.). Nakon dvije sezone u Eindhovenu, prešao je u londonski Chelsea, gdje je ostao do 2007. godine i osvojio dva naslova prvaka Engleske. 

Potom je preselio u Real Madrid, gdje je sudjelovao u osvajanju naslova prvaka Španjolske 2008., da bi od 2009. navukao Bayernov dres s brojem 10 koji je zadržao sljedećih deset godina.

S Bavarcima je sedam puta bio prvak Njemačke, četiri puta osvojio njemački Kup, a 2013. trijumfirao i u Ligi prvaka. Upitan hoće li sljedeće sezone potražiti novi klub, Robben je bio neodređen. - Još ne znam. Kontakata je bilo s nekim klubovima, ali prvo želim početi normalno trenirati. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije