Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Darko Pančev

Legendarni napadač Vardara i Zvezde: Nije mi bilo na kraj pameti podcjenjivati Modrića

Luka Modrić
Foto: NordPhoto/PIXSELL
1/3
05.03.2020.
u 15:37

- Stojim i dalje kod toga da nije najbolji hrvatski nogometaš u povijesti, ali zaista mi ga nije namjera ni podcjenjivati ni omalovažavati - naglasio je Pančev

Nakon izjava u intervjuu za BBC, prenesenih na portalu Večernji.hr, javio nam se iz Skoplja Darko Pančev, najbolji europski nogometni napadač 1991. godine s reakcijom i pojašnjenjem izjavljenog i objavljenog...

- Dakle, ni na kraj pameti nije mi podcjenjivati Luku Modrića kao nogometaša. Za mene je on fenomenalan igrač, a moje je mišljenje da su recimo Prosinečki i Boban bili još bolji. Ali to ne znači da mislim kako je Modrić loš, naprotiv!

Stojim i dalje kod toga da nije najbolji hrvatski nogometaš u povijesti, ali zaista mi ga nije namjera ni podcjenjivati ni omalovažavati, a niti ga mrzim, kako po reakcijama ispada.

Što se tiče regionalne lige, mislim da bi ona bila odlično rješenje i spas za klubove. Ali nikako ne mislim da su Hrvati krivci ili odgovorni za to što se ona ne igra, kako to sada ispada. Hrvatski i srpski klubovi ne žele je igrati i to je njihova odluka, njihovo pravo.

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
16:28 05.03.2020.

On je "legendaran" isto koliko su "legendarne" I vase novine.

VE
vecernji55
21:16 05.03.2020.

Najbolji svjetski igrač, najbolji europski vezni igrač, višestruko izabran u idelanu momčad lige prvaka, osvojio 3 lige prvaka, najbolji igrač zadnjeg svjetskog prvenstva, srebrena medalja na svjetskom prvenstvu, svjetski klupski prvak vise puta... Nađite mi hrvatskog/srpskog/bosanskog igraca koji ima pola ovih trofeja. Može nam se netko sviđati ili ne, ali činjenice sve govore.

ZE
zekozeko1
16:40 05.03.2020.

Modrić je najbolji odbradbeni igrač,vraća loptu uvijek nazad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije