Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SRAMOTA'

Legendarni Maradona žestoko 'oprao' Argentinu uoči utakmice s Hrvatskom!

Maradona
Foto: Reuters
1/6
18.06.2018.
u 08:39

- Sramota! Ne pripremiti se za utakmicu, znajući da su Islanđani visoki 190cm... - kaže Maradona

Diego Armando Maradona, jedan od najboljih nogometaša svih vremena, bio je poprilično oštar nakon što je njegova Argentina osvojila samo bod protiv Islanda (1:1) na otvaranju Svjetskog prvenstva u Rusiji. Maradona krivcem smatra izbornika Jorgea Sampaolija.

- Sramota! Ne pripremiti se za utakmicu, znajući da su Islanđani visoki 190cm... Ne krivim ja igrače. Mogu kriviti jedino nedostatak zalaganja, ali ne mogu kriviti igrače. Pogotovo ne Messija koji je dao sve od sebe. I ja sam promašio pet penala pa sam i dalje Maradona. Nisu oni izgubili dva boda zbog tog promašenog penala - rekao je Maradona pa poručio izborniku: 

Maradona
1/4

- Ne možeš se vratiti u Argentinu ako nastavite ovako igrati.

Argentini u četvrtak u 20 sati slijedi utakmica s Hrvatskom, a Maradona smatra da odnosi u reprezentaciji nisu najbolji.

- Imam osjećaj da u srcu momčadi postoji gnjev - rekao je Maradona, ali nije otkrio na koga točno misli.

Inače, Maradona se ispričao za svoje ponašanje tijekom utakmice SP-a u Moskvi između Argentine i Islanda. Optužen je da je rasistički vrijeđao navijača iz Južne Koreje, a također je pušio cigaru iako je pušenje strogo zabranjeno.

Maradona
1/21

- Vidio sam dečka iz Azije u dresu Argentine i samo sam ga pozdravio. Nije to bio nikakav rasizam - objavio je Maradona na društvenim mrežama. Tijekom utakmice slao je poljupce i mahao obožavateljima, ali su ga kamere uhvatile kako imitira azijate, što mnogi smatraju rasističkom uvredom, a Fifa to kažnjava.

A o pušenju na stadionu je rekao:

- I za to se ispričavam, stvarno prvi put čujem da se ne smije pušiti na stadionima.

Komentara 8

Avatar navijač
navijač
09:05 18.06.2018.

U tu utakmicu treba uć bez predrasuda, jer ako budemo izgubili, opet nismp nigdje. I sa Islandom će biti teško , nema laganih rotivnika. Mora se dati maximum , kao Island i Švicarska jučer.

ST
stjepan40
11:45 18.06.2018.

ovaj treba ili smanjit malo ili promjeniti dilera

DH
dalibor.hren
05:53 19.06.2018.

Zar su Maradona i društvo mogli narasti do 190 cm? Na čemu si ti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije