Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'JA BIH NAPRAVIO DRUGAČIJE'

Legendarni Lothar Matthäus nije prešutio ono što je Kovač napravio: 'Nedostajalo mu je takta'

Niko Kovač
Foto: DPA/Pixsell
1/6
22.10.2019.
u 13:41

- U priči s Thomasom Müllerom Kovaču je možda nedostajalo malo takta. I on zna da je ta njegova izjava bila nespretna. Ja bih napravio drugačije i protiv Augsburga stavio Müllera u momčad od prve minute. Svi bi to razumjeli - napisao je Matthäus i dodao:

Trener Bayerna Niko Kovač prije nekoliko dana uzburkao duhove izjavom o Thomasu Mülleru, nogometašu koji cijelu karijeru nosi dres bavarskog kluba.

Naime, njemačke novinare uoči utakmice s Hoffenhemom je zanimalo kakva je situacija s Thomasom Müllerom. Kovač je nedavno izjavio "ako nam ponestane nogometaša, Müller će sigurno dobiti minutažu" iz čega su mnogi zaključiti da je Nijemac na izlaznim vratima.

– Ta moja izjava bila je pogreška, pogrešno sam se izrazio. Razgovarao sam s Thomasom i razumio je. Sve smo izgladili – objasnio je Kovač nakon toga.

Ipak, u subotnjem iznenađujućem remiju s Augsbuegom (2:2) Kovač nije Mülleru dao priliku od prve minute već ga je na teren poslao u 80. kao zamjenu za Coutinha. Sada se o svemu tome oglasio legendarni Lothar Matthäus.

- U priči s Thomasom Müllerom Kovaču je možda nedostajalo malo takta. I on zna da je ta njegova izjava bila nespretna. Ja bih napravio drugačije i protiv Augsburga stavio Müllera u momčad od prve minute. Svi bi to razumjeli - napisao je Matthäus i dodao:

- Ali mogu razumijeti i odluku Kovača. Protiv defenzivnog protivnika je stavio čarobnjaka Coutinha, a ne radnika Müllera. 
 

Ključne riječi

Komentara 17

ŽE
Žegarni
14:28 22.10.2019.

Samo da se zna, Matthäus je u Njemackoj slicna vicfigura kao Milanovic u nas. Njegovi citati se sa veseljem citiraju kao i Milanovicevi zoranizmi.

KO
kokolo67
15:18 22.10.2019.

Matthäus valja same gluposti, nezna 2 rečenice sastaviti.

Avatar southman
southman
14:12 22.10.2019.

Mathaus propali trener dijeli lekcije Kovaču osvajaču Bundes lige !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije