Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oderao Savez

Legendarni Englez s pravom bijesan: Prema nama su se ponašali kao prema pokusnim kunićima

Wayne Rooney
Foto: Press Association/Pixsell
16.03.2020.
u 00:03

- Moglo se je dogoditi da sam nekome u svojoj obitelji prenio zarazu, a sve zato što sam morao igrati dok je to bilo rizično. Nikada to ne bih mogao oprostiti vlastima - naglasio je Rooney.

Najbolji strijelac u povijesti engleske nogometne reprezentacije Wayne Rooney (34) izjavio je da mu nije jasno zašto su čelni ljudi saveza i lige čekali do petka da se odgode sve utakmice u Engleskoj.

- Zašto su čekali do petka? U ostalim zemljama natjecanja su prekinuta, a kod nas je prava odluka donijeta tek nakon što je obolio trener Arsenala Mikel Arteta.

Prema nama su se ponašali kao prema pokusnim kunićima i mislim da su mnogi nogometaši mislili da to čelnici lige i saveza rade zbog novca - kazao je Rooney, koji trenutno igra za engleskog drugoligaša Derby County.

Karijeru je počeo u Evertonu, ali najviše je dao u dresu Manchester Uniteda, dok je u engleskoj reprezentaciji u 120 nastupa zabio 53 gola. 

- Moglo se je dogoditi da sam nekome u svojoj obitelji prenio zarazu, a sve zato što sam morao igrati dok je to bilo rizično. Nikada to ne bih mogao oprostiti vlastima - dodao je Rooney.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
09:17 16.03.2020.

Roney, Amerika vec ima cjepivo, a kad oni imaju imat ce i Engleska. Anglo jezsicni su uvijek imali asa u rukavu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije