Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONAČNI RASTANAK

Legenda talijanskog nogometa odlazi u Argentinu

Daniele De Rossi
Foto: Mike Egerton/Press Association/PIXSELL
1/2
20.07.2019.
u 13:58

De Rossi je u dresu Rome debitirao u listopadu 2001. pod vodstvom Fabia Capella u susretu Lige prvaka protiv Anderlechta

Nakon što je 18 godina nosio dres Rome, talijanski nogometni veznjak Daniele De Rossi (35) je korak do transfera u redove argentinskog velikana Boca Juniorsa.

"De Rossi je 99 posto novi igrač Boce. Pregovori su praktično završili, ostale su tek neke sitnice," kazao je predsjednik Boca Juniorsa Daniel Angelici.

Bivši talijanski reprezentativac bi početkom idućeg tjedna trebao doputovati u Buenos Aires i potpisati ugovor za slavni argentinski klub.

"Znam koliko želi odjenuti naš dres," dodao je Angelici.

De Rossi je u dresu Rome debitirao u listopadu 2001. pod vodstvom Fabia Capella u susretu Lige prvaka protiv Anderlechta.

Upisao je 616 nastupa za Romu, postigao 63 gola, te zabilježio 54 asistencije. Na koncu prošle sezone vodstvo kluba je odlučilo kako mu neće ponuditi novi ugovor pa je sreću odlučio potražiti na nekoj drugoj adresi.

>>> Pogledajte koliko vrijede hrvatski nogometaši

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije