Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Peđa rekao svoje

Legenda Reala: Samo jedan čovjek može osvojiti Zlatnu loptu, ime mu je Luka!

Predrag Mijatović
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/10
22.11.2018.
u 10:45

Premda se u užem izboru nalazi još jedan realovac, Raphaël Varane, Mijatović nema dvojbi

Predrag Mijatović, legendarni nogometaš madridskog Reala, koji je svojedobno služio i kao sportski direktor kraljevskog kluba, bio je savršeno jasan oko toga kome treba pripasti Zlatna lopta.

Mijatović je tijekom intervjua u programu El Larguero istaknuo da Ballon d'Or vidi u rukama Luke Modrića, hrvatskog reprezentativca koji se nalazi u najužem izboru.

- Samo je jedan kandidat za Zlatnu loptu, ime mu je Luka -  bio je jasan nekadašnji reprezentativac Jugoslavije, koji je kao argumente naveo sve titule koje su hrvatskom kapetanu već pripale ove sezone.

Zanimljivo, Mijatović je tako iz igre izbacio Raphaëla Varanea, još jednoga 'svoga' realovca, u čije ime francuski mediji posljednjih dana odrađuju veliku kampanju.

Naime, tvrde da Zlatna lopta treba pripasti upravo njemu kao osvajaču naslova prvaka svijeta s Francuskom i osvajaču Lige prvaka s Realom, dok dnevnik L'Équipe kao pritajenog favorita ističe i Kyliana Mbappéa.

Nagradu Ballon d'Or  je ustanovio novinar France Footballa Gabriel Hanot, a dobitnik će biti proglašen na svečanoj ceremoniji 3. prosinca.

Komentara 8

DH
dalibor.hren
17:58 22.11.2018.

Kurc, Sebastian Kurc je najbolji!!!

Avatar sindarela
sindarela
11:12 22.11.2018.

MODRIĆ

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
19:26 22.11.2018.

Bravo Tako je !!! Luka Modrić Najbolji Playmaker Svih Vremena!!! Bravo Hrvatska Reprezentacija Bravo Hrvatska

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije