Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAN NA UDARU

Legenda prozvala Perišića i otkrila zašto je veliki problem kluba!

Ivan Perišić
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
12.12.2018.
u 13:36

Nerazzurri će natjecanje nastaviti u Europskoj ligi, a spomenimo kako u šesnaestini finala ne mogu igrati s Dinamom jer obje momčadi imaju status nositelja.

Inter je propustio veliku priliku te se domaćim remijem (1:1) protiv PSV-a oprostio od Lige prvaka. 

Uz Barcelonu iz njihove skupine kao drugi prošao je Tottenham koji je to ostvario remijem na Nou Campu. Nerazzurri i Spursi završili su bodovno izjednačeni, no Englezi su bolji u međusobnim susretima.

Ispadanja Intera iz Lige prvaka dotaknuo se i legendarni talijanski igrač Andrea Pirlo.

– U ovom trenutku Inter ima dva problema. Perišić očito nije spreman i ne može činiti razliku kad ovako igra. Nainggolan je trebao biti njihovo ključno pojačanje, a on zasad nije pokazao ništa. Inter ne može ništa bez dvojice igrača poput njih – rekao je Pirlo.

Nerazzurri će natjecanje nastaviti u Europskoj ligi, a spomenimo kako u šesnaestini finala ne mogu igrati s Dinamom jer obje momčadi imaju status nositelja.

>> Pogledajte i video: Po uzoru na koje stadione će biti novi Dinamov stadion 

Komentara 1

DU
Deleted user
18:46 12.12.2018.

Pa naravno, kad ne ide onda krive strance. Tipicno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije