Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A nisu bili korektni

Legenda plavih iskreno priznala: U Dinamu sam se sedam godina zaje....

Sammir
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/5
11.06.2020.
u 22:27

U Dinamu nisu bili korektni. Nitko u klubu nije mislio na mene i to im zamjeram - kaže Sammir

Najveća zvijezda Lokomotive, 33-godišnji Jorge Sammir, bio je gost A1 Nogometnog Podcasta u Podcast Inkubatoru.

Nekadašnji hrvatski reprezentativac govorio je o svojoj karijeri te otkrio kako su ga željeli Werder, Valencia, PSG, Monaco... 

- Ali Dinamo ga nije želio prodati - rekao je Sammir, koji je za maksimirski klub prvo igrao sedam godina (2007.-2014.), te kada se vratio 2017., samo pola godine.

Sammir je 2014. otišao u Getafe za 2,5 milijuna eura.

- U Dinamu nisu bili korektni. Nitko u klubu nije mislio na mene i to im zamjeram. A htjeli su me Valencia, PSG, Monaco, Werder... - kazao je legenda plavih.

U nedavnom u intervjuu za Novu TV je otkrio kako je tijekom karijere burno živio u Zagrebu. Rijetko je trenirao, slabo je spavao i ništa nije bilo kako treba. Zbog noćnih izlazaka bio je kažnjavan.

- U Getafeu sam osjetio profesionalizam. Sedam godina sam se zaje.... i igrao koliko mi je trebalo da budem najbolji - kazao je Sammir.

Bivši Dinamov trener Nenad Bjelica jednom je izjavio kako je Sammir bio blizu drugog povratka u Maksimir, ali nije dopustio.

- Vratio sam se iz Kine i razgovarao sa Zdravkom koji je rekao da me želi. I Bjelica mi je onda rekao da me želi, ali mi se nisu javili. Zdravko mi je nakon toga rekao da ga bojkotiraju i da me Bjelica ne želi. Zato će on za mene uvijek biti mali trener. Mogao mi je to reći u lice - poručio je Sammir.

>>>> Pogledajte hit dokumentarac Dinamo - Crvena zvezda: Domovinski rat počeo je u Maksimiru

Ključne riječi

Komentara 1

PA
palnec
11:50 12.06.2020.

Bjelica je znao sta radi. Nije mu potreban igrac koji 7 godina zabusava, za to dobiva ne mali novac i time se jos hvali. i u dobi od 33 godina tip pokazuje da nije sazrio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije