Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEČI VELIKANA

Legenda objasnila zašto je Modrić bolji od Ronalda i zašto treba dobiti Zlatnu loptu

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
04.09.2018.
u 10:10

– Ja se doista nadam da će Luka Modrić pobijediti, jer je ono što je napravio na Svjetskom prvenstvu bilo uistinu posebno – rekao je Peter Schmeichel

Legendarni danski vratar Peter Schmeichel smatra da bi kapetan Hrvatske Luka Modrić trebao dobiti Fifinu nagradu za najboljeg igrača svijeta.

– Ja se doista nadam da će Luka Modrić pobijediti, jer je ono što je napravio na Svjetskom prvenstvu bilo uistinu posebno – rekao je bivši vratar Manchester Uniteda te dodao:

>> Pogledajte razgovor s čovjekom kojem su vatreni promijenili život

– Ne možemo zaboraviti ni njegove utakmice za Real Madrid s kojim je sve osvojio. On ne zabija golove kao Ronaldo ili slični igrači, ali on svima pruža mogućnost da zabiju te naporno radi.

Schmeichelov sin Kasper ljetos je na Svjetskom prvenstvu branio za Dansku koja je u osmini finala eliminirana od Hrvatske na jedanaesterce. Tada je Modriću obranio penal u produžetku, no hrvatski kapetan svladao ga je kod raspucavanja.

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar MK
MK
10:45 04.09.2018.

Ronaldo sada neka malo asistira Marija Madzukica u Juventusu - kako vidim dobro ga je krenulo u novoj ulozi za pocetak...

Avatar southman
southman
13:12 04.09.2018.

Vjerovatno će Luka i dobiti nagradu jer je ukupno uzevši odigrao bolje prošlu natjecateljsku godinu 2017/2'18. 1. Bio najbolji na svjetskom klubskom prvenstvu 2. bio najbolji na SP, 3. uzeo treću LP sa Realom... ! Ali ZL od France Footbollaa na kraju godine će sigurno podići Ronaldo šesti put !

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
10:22 04.09.2018.

ako se Ronaldo ne pojavi opet sve je jasno..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije