Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUKA JE TO ZASLUŽIO

Legenda Juvea: To je kontroverzija, no Modrić je napravio nešto nevjerojatno

Modrić
Foto: uefa.com
1/6
03.09.2018.
u 11:24

– U Italiji se drukčije branimo i napadačima je kompliciranije. Juventus može biti sretan: dobio je sve tri utakmice bez ijednog gola Ronalda ili Dybale – rekao je Del Piero o Ronaldovu postu

Nagrada Luki Modriću za najboljeg igrača Europe prošle sezone još uvijek je tema u Italiji. 

Hrvatski veznjak nagradu je odnio ispred Cristiana Ronalda koji se nije udostojao pojaviti u Monte Carlu nakon što je čuo da neće dobiti nagradu. U Juventusu su stali na stranu Portugalcu, no jedna legenda stare dame ne slaže se s njima, a riječ je o Alessandru Del Pieru.

– To je kontroverzija jer se dogodilo nešto što se nije trebalo dogoditi. Da je Cristiano ranije rekao: ''Ne mogu ići u Monte Carlo'', ništa se ne bi dogodilo. I ja bih bio ljutit na njegovu mjestu, ali nedolazak na gala večer nešto je potpuno drukčije – rekao je Del Piero pa dodao:

– Modrić je napravio nešto nevjerojatno u Madridu i na Svjetskom prvenstvu, nagradu je zaslužio, ali i Cristiano je imao sjajnu sezonu. Zlatna lopta? Često je osvoji ista osoba koja je osvojila i Uefinu nagradu...

Komentirao je Del Piero i Ronaldov post u tri utakmice.

– U Italiji se drukčije branimo i napadačima je kompliciranije. Juventus može biti sretan: dobio je sve tri utakmice bez ijednog gola Ronalda ili Dybale.

>> Pogledajte i ekskluzivan razgovor s Yurijem Cortezom


 

Komentara 22

Avatar bukovica.tg
bukovica.tg
12:16 03.09.2018.

ronalda treba zaposliti u v. listu sad mrzi HR vise od njih

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
12:11 03.09.2018.

Hrvati su ma šta ko rekao pokorili svijet !

RI
rimac444
20:15 03.09.2018.

Luka je velikan u svakom pogledu, kao čovjek, nogometaš, domoljub, na ponos svakog Hrvata u čitavom svijet, samo smrdljivim gnjidama to smeta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije