Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Riječ nekadašnjeg rivala

Legenda engleskog nogometa otkrila smatra li Modrića toliko posebnim igračem

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
25.02.2019.
u 12:40

Mislim da Modrić nije najbolji nogometaš svijeta, ali je li bio vrijedan nagrade u smislu sezone koju je imao iza sebe? Naravno da jest! - odvratio je Rooney na upt novinara

Zlatna lopta dodijeljena je davnih dana, ali javnost još uvijek intrigira je li trebala otići u ruke Luke Modrića. Što se Waynea Rooneyja tiče, da je mogao sudjelovati, svoj bi glas dao Cristianu Ronaldu, višestrukom dobitniku te prestižne nagrade kojemu je u 2018. godini pripalo drugo mjesto iza hrvatskog reprezentativca.

- Osobno bih glasao za Ronalda, ali time ne želim osporiti krunu na Modrićevoj glavi. Izabran je, dakle, zaslužio je nagradu. Modrić je fantastičan igrač, njegova su dodavanja vrhunska, a i čudesno se kreće s loptom. Uopće ne djeluje tako brz oku, ali tek kada igraš protiv njega shvatiš s kakvom lakoćom prolazi pored igrača - kazao je najbolji strijelac Manchester Uniteda svih vremena i dodao:

- Mislim da Modrić nije najbolji igrač svijeta, ali je li bio vrijedan nagrade u smislu sezone koju je imao iza sebe? Naravno da jest! Imao je sjajnu godinu s Realom, ali uz to je kao kapetan daleko odveo Hrvatsku. Velik igrač velike karijere - nahvalio je Rooney Luku.

Komentara 5

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
14:15 25.02.2019.

Vi sa 24 časa morate se pomiriti s činjenicom da je Luka bio u 2018.Najbolji!!

KE
kentie
14:15 25.02.2019.

E moj Rooney, a kad si se ti vraćao natrag da oduzimaš loptu protivnicima, kad? Nikad...oduvijek si ko paun i gospodin čekao da robovi i vodonoše odrade krvav posao u obrani, i tebi ko princu nautičaru broja 9, na tacni donesu i prinesu napuvanu kožicu..a ti bi se onda sjurio naprijed ko paradni konj i pucao po onoj: što dadne Bog i sretja junačka nadugačka...a Lukita to uredno radi godinama, i uredno isporučuje RM napadačima moćne projektile za poentiranje....samo si poglej bolše zadnju tekmu Juvea proti Atletica u Espagni....CR7, razuzdani đilkoš, i zalizani Argentinjo su ko lake dame na placu čekali da ih neko posluži lpoatom na tacni tako da i oni omrse i omaste brk...a ono vodonoša, donositela i kofer nosača niotkud i zalud...kad nema Lukite, Mr. CR7 luta li luta bespućima povijesne zbiljnosti i neozbiljnosti....i Juve tako puši da se cili svit ruši i guši...

QU
quovadis
18:17 25.02.2019.

Koga briga sto on misli ili govori. Njegovo je proslo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije