Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
La Liga

Leganes pošteno namučio Barcelonu

Foto: Reuters/Pixsell
21.01.2019.
u 00:02

Barca je slomila goste tek nakon što su u igru u 64. minutu ušli Lionel Messi i Ivan Rakitić

U utakmici dvadesetog kola španjolskog nogometnog prvenstva Barcelona je pobijedila Leganes 3:1. Barca je slomila goste tek nakon što su u igru u 64. minutu ušli Lionel Messi i Ivan Rakitić. Do tada je Leganes imao bod u rukama. 

Barca je povela u 32. minuti golom Ousmanea Dembelea, no u 57. minuti je izjednačio Martin Braithwaite. Na 2:1 povisio je Luis Suarez koji je u 71. minuti pospremio jedan odbijanac u gol.

Sjajno je pucao Messi, Pichu Cuellar je obranio, a urugvajski napadač odbijenu loptu pospremio u mrežu. Sve dvojbe oko pitanja pobjednika razriješio je Messi postigavši u trećoj minuti nadoknade gol za 3:1.

Barcelona nakon ove pobjede ponovo ima pet bodova više od Atletico Madrida, dok Real Madrid na trećem mjestu ima deset bodova zaostatka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije