Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKI NOGOMET

Leeds zaustavio pobjednički niz Aston Ville

Premier League - Aston Villa v Leeds United
Laurence Griffiths/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
23.10.2020.
u 23:10

Nogometaši Marcela Bielse uputili su čak 27 udaraca prema vratima Aston Ville, od kojih je devet išlo unutar okvira, što zorno pokazuje nadmoć koju su imali u ovom dvoboju.

Nogometaši Aston Ville izgubili su prve bodove u novoj sezoni engleske Premier lige, nakon što su u petak poraženi na svom stadionu od Leeds Uniteda sa 0-3 (0-0), a sva tri pogotka za goste postigao je Patrick Bamford.

Bamford je prvi pogodak postigao u 55. minuti, kad je odbijenu loptu nakon udarca Barkleyja poslao u nebranjenu mrežu. U 67. minuti je centarfor Leedsa primio loptu na  metara od vrata, namjestio se i pogodio gornji lijevi kut vrata domaće momčadi. Posljednji pogodak u 74. minuti postigao je sjajnim snalaženjem u kaznenom prostoru, pogodivši s desne strane suprotni kut.

Nogometaši Marcela Bielse uputili su čak 27 udaraca prema vratima Aston Ville, od kojih je devet išlo unutar okvira, što zorno pokazuje nadmoć koju su imali u ovom dvoboju.

Leeds je sa 10 bodova iz šest nastupa skočio na treće mjesto, dok je Aston Villa ostala na 12 bodova i s jednim bodom zaostatka za vodećim Evertonom.

Italija: Sassuolo - Torino 3-3

Nogometaši Sassuola i Torina odigrali su u Reggio Emiliji prvu utakmicu 5. kola talijanske Serie A, a konačan rezultat je bio 3-3 (0-1).

U maglovitim uvjetima Torino je poveo pogotkom Linettyja u 33. minuti. Đuričić je izjednačio za domaćine u 71. minuti, da bi Torinezi preko Belottija (77) i Lukića (79) došli do dva pogotka prednosti. Sassuolo je ipak osvojio bod koji su mu svojim golovima osigurali Chiriches (84) i Caputo (85).

Momčad iz Reggio Emilije je sa 11 bodova iz pet utakmica na drugom mjestu ljestvice Serie A, a za vodećim Milanom zaostaje jedan bod, uz utakmicu više. Torino je osvojio prvi bod u novoj sezoni i privremeno se maknuo sa začelja zahvaljujući boljoj gol-razlici od Crotonea.

Njemačka: Stuttgart - Koeln 1-1

U prvoj utakmici 5. kola njemačkog nogometnog prvenstva Stuttgart i Koeln su u Stuttgartu odigrali 1-1 (1-1).

Domaća momčad povela je već u prvoj minuti, nakon 23 sekunde igre, pogotkom Belgijca Orela Mangale sa 18 metara. Koeln je izjednačio u 23. minuti iz kaznenog udarca koji je realizirao Šveđanin Sebastian Andersson.

Stuttgart je u prvih pet kola sakupio osam bodova i trenutačno se nalazi na četvrtom mjestu, a Koeln je sa dva boda na 16. poziciji. Vodeći RB Leipzig ima 10 bodova iz četiri utakmice, a po devet imaju Bayern i Borussia Dortmund.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar southman
southman
08:30 24.10.2020.

Leeds igra sjajan nogomet .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije