Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

LeBron James uoči 35. rođendana odigrao vrlo skromno

LeBron James
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
30.12.2019.
u 12:49

Uoči svog 35. rođendana, kojeg slavi 30. prosinca, LeBron James je utakmicu završio sa skromnih 13 koševa, a tome je dodao i 13 asistencija

Iako LeBron James nije bio na svojoj razini noćas su LA Lakersi na svom terenu pobijedili Dallas Maverickse sa 108-95. Uoči svog 35. rođendana, kojeg slavi 30. prosinca, LeBron James je utakmicu završio sa skromnih 13 koševa, a tome je dodao i 13 asistencija.

Prvo ime Lakersa bio je centar Anthony Davis s 23 koša i 9 skokova, dok je Kentavious Caldwell-Pope dodao 19 poena. 

Nije to bila ni večer Luka Dončića, koji je nedavno kratko izbivao zbog ozljede. Dvije minute prije kraja druge četvrtine, nakon prekršaja Dwighta Howarda, nezgodno je pao na parket, ali je nastavio igrati. Dončić je utakmicu završio s 19 koševa, ali uz loš šut iz igre (5-14) i 0-6 za tricu.

Houston Rocketsi su bez Jamesa Hardena i Russella Westbrooka izgubili od New Orleansa sa 112-127. Pelicanse su predvodili Brandon Ingram i Lonzo Ball s po 27 poena. 

Denver je dobio Sacramento Kingse sa 120-115, a Nuggetse je predvodio novak Michael Porter s 19 poena, što mu je najbolji učinak u sezoni. Jerami Grant je dodao 18, a srpski centar Nikola Jokić 17 koševa. U redovima Sacramenta istaknuo se Jokićev sunarodnjak Nemanja Bjelica s 27 poena.

>> Pogledajte nastup seksi plesačica na košarkaškoj utakmici

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije