Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

LeBron James: Postoji Šest kandidata i jedan prvak

Donald Trump lebron James
Foto: Reuters/PIXSELL
12.09.2018.
u 13:28

James je za Lakerse potpisao četverogodišnji ugovor vrijedan 154 milijuna dolara

Najveća košarkaška zvijezda današnjice i novi član Los Angeles Lakersa LeBron James (33) poručio je uoči početka nove sezone kako postoji najmanje šest kandidata za naslov prvaka, ali samo jedan prvak i to Golden State Warriorsi.

"Postoji puno kandidata, ali samo jedan prvak i to su Golden State Warriorsi. Oni su momčad koju sada svi žele srušiti s trona," kazao je James koji je u srpnju prešao u redove Lakersa.

James je za Lakerse potpisao četverogodišnji ugovor vrijedan 154 milijuna dolara i prvi put će u karijeri igrati za ekipu iz Zapadne konferencije NBA lige.

"Houston Rocketsi su dobri, Oklahoma City, Boston, Philadelphia, Toronto... Svi oni će se boriti za naslov, ali svi znaju da je trofej najbliži Golden Stateu", dodao je James.

James je tijekom karijere osvojio tri naslova prvaka - dva puta u dresu Miami Heata (2012, 2013), te jednom s Clevelandom (2016).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije