Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
serie a

Lazio u gradskom derbiju bolji od Rome, Milan na rubu ponora

Massimiliano Allegri
Reuters
11.11.2012.
u 17:52

U rimskom derbiju Lazio je s 3:2 pobijedio Romu, koja je od 45. minute bila bez isključenog De Rossija

U derbiju 12. kola Serie A Lazio je pobijedio Romu s 3:2. Za Lazio su zabili Candreva, Klose i Mauri, a za Romu Lamela i Pjanić. Zbog crvenog kartona De Rossija Roma je od 45. minute bila s igračem manje.

Nogometaši Milana pred svojim su navijačima doživjeli još jedan težak nokaut, ovaj put s 3:1 slavila je Fiorentina. Gosti su poveli 2:0 golom Aquilanija i Valera, smanjio je Pazzini, a Fiorentininu pobjedu potvrdio je El Hamdaoui. Rossoneri su tako pali na 13. mjesto ljestvice, sa ogromnih 17 bodova zaostatka za vodećim Juventusom. Zato bi trener Massimiliano Allegri vrlo brzo brzo mogao postati bivši.

– Neshvatljivo je da smo opet kiksali, svjestan sam da sam ja prvi na udaru nakon ovakvog poraza – kao da je sam svoju sudbinu prorekao Allegri nakon utakmice.

Talijani pišu da je predsjednik Milana Silvio Berlusconi tako odlučio još i prije utakmice s Fiorentinom, no da još nije pronašao Allegrijevog nasljednika. U kombinacijama je i Guardiola.

Rezultati, 12. kolo: Palermo-Sampdoria 2:0, AC Milan-Fiorentina 1:3, Chievo-Udinese 2:2, Genoa-Napoli 2:4, Lazio-AS Roma 3:2, Parma-Siena 0:0, Torino-Bologna 1:0, Atalanta - Inter (igrano kasnije). Poredak: Juventus 31, Inter 27 (11), Napoli 26, Fiorentina 24, Lazio 22, Roma 17, Catania 16 bodova...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije