Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki transfer

Lazio će na ljeto ponuditi 15 milijuna eura za Marija Pašalića

Mario Pašalić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
28.04.2015.
u 18:04

Lazio se šest kola prije kraja nalazi na drugoj poziciji i ima dobre šanse da nakon dugo vremena zaigra Ligu prvaka

Mario Pašalić, koji je trenutačno na posudbi u španjolskom Elcheu, na kraju sezone vraća se u London, u matični klub Chelsea. No, možda se tamo neće dugo zadržati jer mnogo je klubova zainteresirano za njega, a najviše talijanski Lazio.

Kako piše talijanski Corriere dello Sport, upravo je bivši igrač Hajduka na listi želja za ovoljetna pojačanja, a sportski direktor kluba Igli Tare navodno za njega sprema ponudu od čak 15 milijuna eura. Iako sa Stamford Bridgea dolaze signali da Mourinho ozbiljno računa na Pašalića u budućnosti, o takvoj ponudi ipak bi trebao dobro razmislio jer doveli su ga prije godinu dana za tri milijuna eura i poslali na posudbu, a sada bi, ako je informacija talijanskih medija točna, mogli dobiti znatno više.

Inače, Lazio se šest kola prije kraja nalazi na drugoj poziciji i ima dobre šanse da nakon dugo vremena zaigra Ligu prvaka. Stoga će ovog ljeta zasigurno uložiti u pojačanja.

>>Mandžo s klupe gledao uvjerljivu pobjedu, Griezmann oborio rekord Francuza

Komentara 9

DE
derin
18:48 28.04.2015.

Bravo Mario, svaka čast, dospio si tu gdje jesi bez pomoći mamića i kovača! Kovaču srami se, ne zoveš ni Pašalića, ni Kalinića, ni Strinića, sve odreda dalmatinske igrače koji briljiraju u jakim klubovima i ligama., samo da bi mogao prodavati mamićeve igrače ala brozović, koji bez reprezentacije maksimum bi im bio austrijska liga!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije