Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA Kiril Lazarov o gostovanju kod Löwena

'Lavove moramo primiriti, doma se rastrče k’o ludi'

09.11.2008.
u 15:40

Pobijedili smo, ali sam nezadovoljan, bila je to naša najlošija igra u Ligi prvaka - ustvrdio je trener rukometaša Croatia osiguranja Lino Červar nakon 27:24 (16:12) pobjede u gostima nad Wislom.

Nedopustive crne rupe
Otkrio je Červar i što najviše zamjera svojim igračima:

- Zbog pada pribranosti u drugom poluvremenu dopustili su domaćinu da izjednači. Takve crne rupe su nedopustive s jačim momčadima, a čeka nas iznimno jaki Löwen.

Iz igračkog kuta ocjenu nastupa u Poljskoj dao je najbolji strijelac Kiril Lazarov. Njegov dojam otkrit će i razlog oscilacija zagrebaša.

- Nismo olako shvatili Wislu, ali smo imali osjećaj da ćemo pobijediti. I bez dobre igre imali smo dobar rezultat, opustili smo se, bilo je i taktičke nediscipline i domaćin je izjednačio. Tada smo opet stisnuli i za sedam minuta odmakli za šest pogodaka - odvrtio je Lazarov film iz Lacka.

Ostao je dojam da je momčad dozirala napor.

- Odigrali smo s pola snage, bilo nam je glavno da pobijedimo, točno je da igra nije bila na visokoj razini.

Recept iz Szegeda
U četvrtak čeka jaki bundesligaš Rhein-Neckar Löwen, koji je na startu Lige prvaka iz Ledene odnio bod.

- Odlično su igrali u Zagrebu, štošta im se i poklopilo: dobro su se spremili za nas, imali su i sreće jer sve se njima odbijalo u ruke, na ruku su im išle i sudačke odluke... Mi smo pak premekano igrali u obrani.

Znate što vas čeka u Karlsruheu.

- Da, sve se njemačke momčadi osobito kod kuće rastrče kao lude. Moramo primiriti lavove, odigrati taktički disciplinirano kao što smo odigrali u Szegedu. Nedostajat će nam Balić, ali dobili smo širinu s Tončijem Valčićem i Backovičem, možemo kombinirati i držati ritam.

Otkuda prijeti najveća opasnost?

- Löwen ima odličnu kontru, dva sjajna krila, Islanđanina Sigurdssona i Čeha Filipa. Zato moramo odigrati pametno u napadu, ne smijemo žuriti i srljati i poklanjati im lopte za protunapade.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije