Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
18-godišnja Britanka

Laura Robson: Zbog Krajana bih došla trenirati i u Hrvatsku

Laura Robson (1)
AFP
03.09.2012.
u 20:53

- U fizičkom, ali i bilo kojem drugom smislu, nikada dosad nisam bila jača

Mlada Britanka Laura Robson jedno je od ugodnijih iznenađenja na ovogodišnjem US Openu. Iako je u osmini finala ispala od Samanthe Stosur, 18- godišnja tenisačica, koja je u dobi od 14 godina osvojila juniorski Wimbledon, pažnju na sebe skrenula je pobjedama u drugom i trećem kolu kada je izbacila Kim Clijsters, odnosno Li Na. Ovo je njezin najveći uspjeh u seniorskoj karijeri, a velike zasluge ima i izbornik hrvatske Davis Cup momčadi Željko Krajan, koji je početkom kolovoza preuzeo brigu o mladoj tenisačici. Podsjetimo, Krajan je vodio i Safinu te Cibulkovu, a Safina je pod njegovim vodstvom došla do prvog mjesta na WTA ljestvici.

- Stvarno sam žestoko radila zadnjih tjedana sa svojim trenerskim timom. U fizičkom, ali i bilo kojem drugom smislu, nikada dosad nisam bila jača. Zato ovi rezultati i nisu za mene toliko iznenađenje kao nekom drugom sa strane - rekla je Robson.

Osvrnula se i na predstojeće treninge pod Krajanovim vodstvom.

- Još nismo imali puno zajedničkih cjelotjednih treninga i sigurno je da ćemo neko vrijeme trenirati kod kuće, ali ako Krajan poželi vidjeti svoju kćer ili nešto slično, ne bih imala ništa protiv toga da odem trenirati u Hrvatsku - zaključila je mlada tenisačica iz Londona, koja je rođena u Melbourneu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije