Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
transfer kapetana

Laporta: ''Radimo'' na Fabregasu, ali karte drži Arsenal

Cesc Fabregas
Reuters
31.05.2010.
u 19:26

Joan Laporta, kojem se bliži kraj predsjedničkog mandata u Barceloni, sugerira da će, dok je još na dužnosti, učiniti sve što može kako bi dogovorio transfer kapetana nogometaša Arsenala Cesca Fabregasa u njegov klub.

Laporta broji ''sitno''. Ostala su mu još dva tjedna do kraja drugog mandata u fotelji predsjednika Sportskog društva Barcelona, a prema klupskom pravilniku, za treći se više ne može kandidirati.

Laporta se zasigurno želi oprostiti s još jednim dobrim potezom. Cesc Fabregas, dijete Barcelone, nedavno je prvi put javno obznanio da se želi vratiti u sredinu u kojoj je nogometno ''prohodao'', iako se već kao 16-godišnjak skrasio u Arsenalu. Tada, 2003. godine, u Barceloni nisu prepoznali njegov potencijal, a danas ga silno žele vratiti u svoj klub. Želi to i Fabregas, obavijestio je o tome i menadžera Arsenea Wengera, ali, u cijeloj priči postoji jedan problem. Fabregas ima ugovor s Arsenalom do 2015. godine…

- Bit ćemo razboriti u pregovorima s Arsenalom, sigurno nećemo povući potez u kojem nema logike. Priča je jednostavna, želimo dovesti igrača koji se i sam izjasnio da želi prijeći u naš klub. Hvala Fabregasu što je to javno rekao - kaže predsjednik na odlasku.

- Nastojat ćemo osigurati njegov potpis, a ako to i ne uspijemo na vrijeme učiniti, barem smo prokrčili stazu. Uvijek će postojati mogućnost za taj transfer, ali valja priznati da karte u rukama drži Arsenal, koji će, naravno, štititi svoje interese. Njihova je strategija oko tog pitanja možda drukčija od naše. Mi želimo naći soluciju prema kojoj bismo se s Arsenalom našli na pola puta – zaključio je Laporta.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
09:58 01.06.2010.

Laporta: \'\'Radimo\'\' na Fabregasu, ali karte drži Arsenal... Bilić: Radimo na 25. komada Sony Bravia LCD televizora diagonale 150 centimetara za sve igrače reprezentacije ali dečki uglavnom drže u rukama karte..

OB
-obrisani-
16:07 01.06.2010.

Halo admin!Braniš svoje,jako lijepo od tebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije