Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ante Palaversa
Povratak na članak

'Lako za Manchester City, prioritet su utakmice Hajduka'

Ante Palaversa ocijenio je ishod derbija pravednim

Komentari 3

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
19:56 16.02.2019.

Pustite dite na miru...danas je bio užasan

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
19:08 16.02.2019.

ha ha ha.... on 'prati' kako mu ide..... i ako posustanu, Pep će ziher osobno doći po njega da ih spasi takva igračina i da im opet krene. Meni se nekako 'pari' da na tome će sve i ostati -- praćenju.... Pepa i ekipu će vidjeti kao i do sada, samo na TV a naigrat će se kao i Pašalić u Chelseu....

VL
WE
weAreCro
22:54 16.02.2019.

Ova utakmica danas je bila ocajna, silovanje lopte na najgore, sva raskos i bjeda HNL-a na jednom mjestu...ni jedni ni drugi ne mogu napravit vise od 3 dodavanja, zali boze izgubljenog vremena na gledanje ovih poluamatera...Palaversa nicim ne pokazuje zasto je potpisao za City i izgleda da ce mu odlazak na potpisivanje tog ugovora biti jedini poslovni put u Manchester...ovako moze kao turist.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.