Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ante Palaversa

'Lako za Manchester City, prioritet su utakmice Hajduka'

Ante Palaversa
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
16.02.2019.
u 18:49

Ante Palaversa ocijenio je ishod derbija pravednim

Ante Palaversa, mladić koji je u siječnju potpisao za aktualnog prvaka engleske Manchester City, ali i koji će u dresu Hajduka ostati do ljeta 2020. godine, prokomentirao je Jadranski derbi u kojem su Rijeka i Hajduk na Rujevici podijelili bodove u utakmici bez pogodaka:

- Tvrda utakmica, bilo je puno duela s obje strane, ali ovako je ispalo najpravednije. Nama kao prioritet ostaje hvatanje Europske lige, pa se nadam da ćemo nastaviti skupljati bodove. Što se tiče Manchester Cityja, pratim kako mu ide, ali prioritet su takmice Hajduka - kazao je daroviti veznjak.

>>> Pogledajte cijelu izjavu po svršetku Jadranskog derbija

 

Komentara 3

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
19:56 16.02.2019.

Pustite dite na miru...danas je bio užasan

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
19:08 16.02.2019.

ha ha ha.... on 'prati' kako mu ide..... i ako posustanu, Pep će ziher osobno doći po njega da ih spasi takva igračina i da im opet krene. Meni se nekako 'pari' da na tome će sve i ostati -- praćenju.... Pepa i ekipu će vidjeti kao i do sada, samo na TV a naigrat će se kao i Pašalić u Chelseu....

WE
weAreCro
22:54 16.02.2019.

Ova utakmica danas je bila ocajna, silovanje lopte na najgore, sva raskos i bjeda HNL-a na jednom mjestu...ni jedni ni drugi ne mogu napravit vise od 3 dodavanja, zali boze izgubljenog vremena na gledanje ovih poluamatera...Palaversa nicim ne pokazuje zasto je potpisao za City i izgleda da ce mu odlazak na potpisivanje tog ugovora biti jedini poslovni put u Manchester...ovako moze kao turist.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije