Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKCIJA EURO Balić spreman već za drugi dio Lige prvaka

Lacković dobio poštedu za kvalifikacije

cervar-txt.jpg
import
24.10.2008.
u 13:08

Červarovi kauboji će sljedećeg tjedna krenuti u borbu za plasman na Europsko prvenstvo u Austriji 2010. godine. Prvi na tom putu hrvatskim rukometašima stoje Finci (29. listopada, 18 sati, Zagreb) i Mađari (2. studenoga, 12.45, Veszprem). Izbornik Lino Červar u tim utakmicama neće računati na čak šest igrača koji su bili u sastavu na Olimpijskim igrama u Pekingu - Venija Loserta, Ljubu Vukića, Mirzu Džombu, Renata Sulića, Ivana Balića i Blaženka Lackovića.

Červarovi kandidati za Finsku i Mađarsku


Alilović, Kelentrić, Horvat, Zrnić, Štrlek, Šprem, Vori, Anušić, Gojun, T. Valčić, Špoljarić, Duvnjak, J. Valčić, Buntić, Kopljar, Vuković, Bičanić, Metličić
Lacković je u dogovoru s Linom Červarom odlučio da će propustiti oglede protiv Finaca i Mađara kako bi u potpunosti zaliječio ozljedu i spreman došao na pripreme za Svjetsko prvenstvo kojem je Hrvatska domaćin sljedeće godine.

-Ovu reprezentaciju ne čini jedan igrač, međutim naravno da će se osjetiti njihov izostanak. No najvažnije je istaknuti kako nitko nije prekrižen niti je eliminiran. Osnovni je cilj izboriti Europsko prvenstvo, ali nije bit nohoćemo li biti prvi ili drugi - rekao je Lino Červar.

Balić nastavlja s terapijama
Problemi s ozljedom Ivana Balića poznati su već duže vrijeme, ali nakon današnjih pretraga u KBC-u Rebru navukao se smiješak na lica svih koji brinu o najboljem rukometašu svijeta.

Doktor Josip Paladino vrlo je zadovoljan kako napreduje terapija pa je gotovo sigurno da operacija neće biti potrebna. Na terenu se Balića može očekivati već u drugom dijelu Lige prvaka, ali neće se žuriti jer je najvažnije da Balić Svjetsko prvenstvo dočeka potpuno spreman.

Utakmica protiv Finske igra se 29. listopada u 18 sati u Ledenoj dvorani Doma sportova, a tri dana kasnije hrvatska će reprezentacija na teško gostovanje u Mađarsku.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije