Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Labuđi pijev dupina

rusija-txt.jpg
import
08.09.2006.
u 13:49

U razigravanju za poredak od 7. do 12. mjesta na EP-u u Beogradu hrvatski su vaterpolisti pobijedili ruske s 10:7 i danas će se (u 11.30 sati) u utakmici za sedmo mjesto sučeliti s Nijemcima. Za Ruse to uopće nije bila nevažna utakmica jer su mogućom pobjedom mogli izboriti nastup na SP-u u Melbourneu u ožujku sljedeće godine.

No, izabranici Ratka Rudića, posebno u prvom dijelu utakmice, igrali su vrlo angažirano (sjajni su bili vratar Pavić, sidraš Pavlović i odličan u protunapadima Đogaš) i nisu Rusima pružili priliku da se razmašu.
Čomahidzeu i kolegama ostaje da vizu za Australiju love u današnjem dvoboju za 9. mjesto s Nizozemcima.

- Kad je to trebalo, igrali smo ozbiljno, poštovali smo dogovorenu taktiku, pa rezultat nije izostao. U drugom dijelu došlo je do opuštanja i popuštanja usredotočenosti, što nam se često događa i taj problem moramo riješiti do SP-a u Melbourneu - kazao je izbornik Rudić.

Rezultati - polufinale: Srbija - Rumunjska 13:6, Mađarska - Španjolska 16:10; za poredak od 7. do 10. mjesta: Hrvatska - Rusija 10:7, Njemačka - Nizozemska 12:6; za 11. mjesto: Slovačka - Slovenija 10:9.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije