Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVIJESNA NASLOVNICA

L'Equipe objavio poljubac gay vaterpolista, scene su snimane i u Hrvatskoj

L'Equipe
Foto: Screenshot/ L'Equipe
1/2
04.05.2019.
u 11:30

Glavni lik je Matthias Le Goff, olimpijski pobjednik koji je na zalasku karijere dao homofobnu izjavu. Umjesto kazne, dobio je posao izbornika gay reprezentacije koju treba spremiti za veliko natjecanje

Jedan od najvažnijih i najvećih sportskih dnevnika u Europi, Francuski L'Equipe, u svom današnjem tiskanom izdanju donosi povijesnu naslovnicu - na njoj se ljube gay vaterpolisti

Ovime žele osvijestiti temu homofobije u sportu, ali i u društvu pa tako uz fotografiju piše 'poljubi koga god želiš'.

Sama fotografija je iz scene filma "Les Crevettes Pailletées" (Shiny Shrimps), a u filmu se prati vaterpolo momčad tijekom priprema za gay olimpijske igre koje se održavaju u - Hrvatskoj gdje je i sniman dio filma. 

Glavni lik je Matthias Le Goff, olimpijski pobjednik koji je na zalasku karijere dao homofobnu izjavu. Umjesto kazne, dobio je posao izbornika gay reprezentacije koju treba spremiti za veliko natjecanje.

>>> Pogledajte pet najutjecajnijih žena u hrvatskom sportu

Ključne riječi

Komentara 11

BU
bugavuga
11:43 04.05.2019.

Na što mi bacamo novce, dok djeca gladuju. Čudimo da ljevičarima ovo ne smeta. Mislim olimpijada u Hrvatskoj.

IG
Igggy
14:37 04.05.2019.

Super fotka. Hoćemo još!

JU
junkerovkaputzapovlačenje
12:07 04.05.2019.

neš ti napretka. princip ,,slobodne ljubavi,, je karakteristika zajednica koje su se bavile skupljanjem plodova i lovom. samo juras,simić,bosanac i ekipa misle da su izmislili nešto moderno i ,,napredno,,. homoseksualizma je bilo na prostoru euroazije od kada postoje poznati zapisi,, asirski svećenici su npr.bili vezani celibatom ali je među njima bila široko rasprostranjena praksa homoseksualnih odnosa, u antičkoj grčkoj pederastija je bila ,,uzvišena,, i smatrala se privilegijom uglednih muškaraca koji su mladićima kupovali nakit,volove....rimljani su isprva osuđivali homoseksualne odnose a kasnije su isti postali ,,poželjni,, . pad rima vezan je uz doba kada niti jedan od rimskih uglednika nije imao sređen obiteljski život,vremena u kome se je u termama orgijalo i vodila politika(senat je pretvoren u fikus), svjetinu se kupilo besplatnim kruhom i raskošnim gladijatorskim igrama(tada je i nastala poznata izreka ,,kruha i igara,,) a sve poslove u rimu obavljali su robovi. svećenice koje su bile pojam morala i žive zakapane ako bi prekršile zavjet čistoće kasnije su postajale razvedene žene,prostitutke......bile su motivirane isključivo novcem .nešto slično se događa i danas,koji to državnik na zapadu ima sređen obiteljski život,parlamenti su fikus, sve poslove rade stranci a o današnjem kleru je suvišno govoriti,80% homoseksualaca u vatikanu,najveća europska gay sauna,gay orgije u vatikanu..pa i večernjem je urednik svećenik a crkva vlasnik a objavljuje ovo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije