Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KARATE

Kvesić osvojio olimpijski test-turnir u Francuskoj

Zagreb: Panel diskusiju na temu: "Od talenta do olimpijca"
Davor Puklavec/PIXSELL
07.03.2021.
u 00:12

Bilo je to prvo veće međunarodno karate natjecanje u posljednjih godinu dana, a Kvesić je u jednom danu pobijedio petoricu protivnika

Ivan Kvesić, najbolji hrvatski karataš, uspješno je položio ispit na prvom većem međunarodnom karate natjecanju u posljednjih godinu dana. Štoviše, potencijalni hrvatski olimpijac, kojem za potvrdu vize za Tokio nedostaje vrlo malo, pobjednik je test turnira u olimpijskim kategorijama održanog u francuskom gradu Chatenay-Malibryju.

Zajedno sa svojim bratom Anđelom (dvije pobjede), Ivan je na ovom turniru nastupio na poziv Francuskog karate saveza čiju je uzdanicu, Stevena De Costu, pobijedio u finalu (4:2). A prije toga, u olimpijskoj kategoriji preko 75 kilograma, u istom danu, Ivan je pobijedio Boussaga (3:1), Pinardina (5:0), Filalija (1:0) i Grillona (2:1).

Kako je to kazao Danijel Vučić, osobni trener Ivana Kvesića, bila je ovo izvrsna prigoda odmjeriti snage s budućim olimpijcima na Igrama u Tokiju, a uoči prvog turnira nove sezone Svjetske Premijer lige idući vikend u Istanbulu.

Ključne riječi

Komentara 1

FL
flokizec1
02:12 07.03.2021.

Ajmoo razredni kolega, mozes ti to :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije