Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SASTANAK SPLITA I HNS-A

Kustić otkrio zašto Šuker ne dolazi u Split, a progovorio i o isprici

Marijan Kustić
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/6
22.06.2019.
u 21:31

- Predsjednik je i službeno odsutan, ali vjerujte mi da će biti dobro zastupljen - rekao je Kustić

Izvršni direktor Marijan Kustić u ponedjeljak ujutro predvodit će delegaciju HNS-a koja stiže na Poljud. Za istim stolom sjest će predstavnici HNS-a, Grada Splita i Hajduka kako bi se pokušali dogovoriti oko domaćinstva utakmice s Mađarskom.

- Mogu reći da će delegacija Hrvatskog nogometnog saveza doći na sastanak, da ćemo razgovarati i to je najbitnije, to je veliki iskorak - rekao je Kustić za Dnevnik Nove TV.

Kustić nije htio otkriti tko sve dolazi.

- Dobro, to ćemo još reći, imamo mi i sastanak. Ali, bit će dobra delegacija.

Hoće li doći predsjednik Davor Šuker?

- Pa bit će dobra delegacija. Predsjednik je i službeno odsutan, ali vjerujte mi da će biti dobro zastupljen.

Hoće li se iz HNS-a ispričati za zanemarivanje Splita i Hajduka kao što traže na jugu?

- Ponedjeljak je blizu. Znači, bitno je da se nađemo na sastanku, to je već jedan veliki iskorak prema naprijed jer cijelo vrijeme naglašavamo da se problemi mogu rješavati samo za stolom, samo s razgovorom, tako da ja se veselim sastanku. A nakon sastanka, vjerujte da ćete saznati sve - odgovorio je Kustić.

Ključne riječi

Komentara 23

ST
staromlad
21:57 22.06.2019.

Je li možda reprezentacija ipak prčija, i to Hajdukova!?

DU
Deleted user
09:26 23.06.2019.

Ispričavamo se što ne uzimamo vašu bofl robu u reprezentaciju i ispričavamo se što smo osvojili drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu i što je preko 500.000 ljudi dočekalo reprezentaciju koju vi ne želite gledati u Splitu. Ispričavamo se što vam država i privatnici ne daju još 160.000.000 kuna da ih potrošite za osvajanje drugog mjesta. Ispričavamo se što je Sabor izglasao Zakon o sportu koji ste sami sebi napisali u nekom splitskom kafiću. Ispričavamo se što prodajete igrače za 200.000 - 300.000 € i što jedini pišete transfere u kunama da možete pričati o milionima. Ispričavamo se što je Dinamo odigrao proljeće u Europi i što je prošle sezone na Maksimiru bilo preko 220.000 gledatelja. Ispričavamo se na tome što je Rijeka s manjim budžetom 6 godina ispred Hajduka, ispričavamo se što je i Osijek ispred Hajduka. Ispričavamo se što kmečite ko papci nakon svakog poraza, što histerizirate i patetično lažete čak i nakon pionirskih utakmica. Evo, na svemu se ispričavamo...jeste sad zadovoljni...

DU
Deleted user
09:25 23.06.2019.

Ispričavamo se Hajduku što su ga nesposobne uprave, muljanje s crnim forndovima, loš odabir igrača i kupovanje sudaca doveli do jedva 4. mjesta na tablici i desetljeća bez trofeja. Ispričavamo se Hajduku što ispada iz Europe od klubova kao što su Debrecen, Sherbourne, Dunaferr, Žilina, Dila Gori (ili Doli, ne sjećam se), Slovan Liberec, Maccabi i slični kada sude europski suci. Ispričavamo se Hajduku na pobjedama Rudeša, Gorice i Lokomotive, ispričavamo se što mu se dosuđuju penali koji ne postoje, ispričavamo se Hajduku što je Torcida nacrtala svastiku, ispričavamo se Hajduku što je Torcida tijelima radila svastiku, ispričavamo se Hajduku što je najkažnjavaniji klub u Europi (gledajući broj odigranih utakmica) i najkažnjavaniji klub u Hrvatskoj zbog rasizma, prekida i nereda. Ispričavamo se što je vlada Jadranke Kosor u listopadu 2009. Hajduku oprostila gotovo 143 milijuna duga poreza. Ispričavamo se što su navijači Hajduka u Macoli fizički napali izbornika i bivšeg kapetana Kovača, što ste ko čičke ostali u svlačionici i niste odigrali utakmicu s Dinamom, ispričavamo se što ste prekinuli utakmicu reprezentacije u St. Etiennnu i što ste Modrića na SP ispratili s nožem pod grlom i na vješalima. Ispričavamo se i što godinama dobijate novce koje je Dinamo zaradio igrama u EU ligi i što je Dinamo popravio koeficijent 1.HNL. Ispričavamo se što vam grad Split garantira za sve kredite koje ne vraćate i grad ih potom plaća.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije