Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko to more platit?

Kultni Wembley upitan za domaćinstvo finala Lige prvaka 2013.

'wembley-teren'
''
21.06.2011.
u 20:05

Uefa je nedavno odredila da će domaćin finala Lige prvaka 2013. ponovo biti kultni stadion Wembley

No, možda su europski nogometni čelnici ipak malo istrčali pred rudo. Wembley je domaćin trebao biti i 2010. godine, ali završni spektakl Lige prvaka odjednom je premješten u Madrid.

Problem su tada bili porezi, jer tamošnje su porezne vlasti htjele naplatiti važeće poreze za britanske građane na sve nagrade, bonuse i sponzorske ugovore koje su igrači zaradili tijekom finala.

Za ovu je sezonu Uefa dogovorila izuzeće finalne utakmice od britanskih poreza, no tamošnje vlasti potvrdile su da im još nitko nije uputio zahtjev da ta iznimka bude važeća i za finale 2013. Tko zna, možda Wembley kao i 2010. odjednom misteriozno nestane s nogometne karte kad na njega dođe red da ugosti spektakl.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije