Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI NA POLJUDU

Kukoč opleo po Hajduku: 'Caktaš ne valja jer je naš, a stranci su napravili moj k***c'

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/2
18.02.2021.
u 13:45

U zadnjih deset godina koliko je stranaca opravdalo da su igrači za Hajduk? Dođu u Hajduk, poljube grb i nema ih više. Danas stranci u Hajduku imaju više od dva milijuna eura plaću, a što su napravili? Napravili su moj kurac - napisao je Kukoč.

Kapetan Hajduka Mijo Caktaš nije produžio ugovor sa splitskim klubom, a Jakobušić je dao rok do kojega to svi igrači kojima ugovori ističu moraju napraviti. Caktaš se nije dogovorio s upravom Hajduka i izrazio je svoju želju za odlaskom pa je prema najavi predsjednika prebačen u B momčad.

Mnoge je šokiralo što su se na Poljudu tako ponijeli prema najboljem igraču pa tako i Tonćija Kukoča, nekadašnju legendu Bilih.

On je svoje nezadovoljstvo izrazio na Facebooku u komentaru pod tekstom s viješću o izbacivanju Caktaša iz prve momčadi koju je objavio Dalmatinski portal.

- 236 nastupa, 98 golova. I da ima milijun eura godišnje, vrijedi svaki euro. Jedan od rijetkih domaćih igrača koji može izdržati pritisak kada je najteže, ali Mijo nam ne valja jer je naš. Tek kad ode iz kluba vidjet će se koliko će nam faliti. Gleda mu se svaka greška, a svaki stranac koji dođe u klub slavimo ga kao da je došao Mojsije. U zadnjih deset godina koliko je stranaca opravdalo da su igrači za Hajduk? Dođu u Hajduk, poljube grb i nema ih više. Danas stranci u Hajduku imaju više od dva milijuna eura plaću, a što su napravili? Napravili su moj kurac - napisao je Kukoč.

Ključne riječi

Komentara 21

Avatar Dalmatinac1911th_2
Dalmatinac1911th_2
17:52 18.02.2021.

Tonči Kukoč "nekadašnja legenda Bijelih"?????! Očito sam nešto prespavao.

IS
istina00
14:34 18.02.2021.

kukoč je 100% u pravu! podrška caktašu, jedinom kvalitetnom igraču hajduka kojeg šikanira predsjednik uprave!

RE
RedTree
15:02 18.02.2021.

Žalosno ali Hajduk je najgori prema svojima, ne kažem da Caktaš nema svoj dio odgovornosti, ali on jedini skuplja bodove. Dovodimo loše strance, a Rebić, Moro i drugi nam kroz prste prolaze. Dovoljno se sjetiti kako smo izgubili gotov posao s Križancem. I dajte domaćeg trenera ili bar iz susjedstva, od stranaca jedino Carillo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije