Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON CIPRANA

Krznar o ozljedama: Ivanušec je dobro, ali Ademi...

Dinamo i Omonoia sastali se 2. pretkolu Lige prvaka
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/2
21.07.2021.
u 10:42

- Dobro smo ih skutirali, znali smo da su dobra momčad koja zna držati posjed, da su dobri u realizaciji, ali smo ih zaustavili i nadam se da ćemo ponoviti ovu igru i u uzvratu

Dinamo je slavio u Maksimiru protiv ciparske Omonije rezultatom 2:0. Strijelci su bili Majer i Jakić, a nakon susreta, trener Damir Krznar zadovoljno je konstatirao:

- Trebala nam je pametna i strpljiva utakmica. Znali smo da to ne možemo ekspresno riješiti. Dogodila nam se i nezgoda s Ademijem koja nam je poremetila planove za nastavak utakmice. Omonija je nezgodan protivnik i imali smo nekih problema u prvom dijelu, ali u drogm smo dočekali svoje šanse i zabili - rekao je Krznar nakon utakmice i otkrio kako je Dinamo našao recept za Ciprane:

- Dobro smo ih skutirali, znali smo da su dobra momčad koja zna držati posjed, da su dobri u realizaciji, ali smo ih zaustavili i nadam se da ćemo ponoviti ovu igru i u uzvratu.

Iako mnogi spominju kako će dinamovcima biti nevjerojatno vruće na Cipru, Krznar ne želi alibije.

- Nisam sretan kada se to spominje jer ne želimo nikakav alibi. Ne želim da se to potencira, nogomet se igra po svim vremenskim uvjetima - kazao je Dinamov trener pa se osvrnuo i na nesretne događaje sa susreta. Naime, Ivanušec i Ademi su travnjak napustili s bolnim grimasama.

- Ivanušec je dobro, ali Ademija dosta boli kvadriceps, ipak, nadamo se da će sve biti u redu - zaključio je.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamo prvak Hrvatske 2021.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije