Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠA PREDSTAVA

Krznar ne krije razočaranje: Izgubiti na ovakav način... Ne možemo biti zadovoljni!

Zagreb: Dinamo i West Ham susreli se u 1. kolu Europske lige
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/6
16.09.2021.
u 20:55

- Theophile nije zamijenjen zbog greške, greške se događaju i to je normalno.

Trener Dinama Damir Krznar ne može biti zadovoljan onime što je pružila njegova momčad protiv West Hama jer osim 0:2 i prvog poraza, sama igra ne nudi optimizam.

- Nikako ne može biti zadovoljni, nijednim porazom, posebno ovakvim i na ovakav način. Mlako... Nismo mogli pronaći igru prema naprijed i primili smo gol nakon početničke greške. Onda smo dobro krenuli u drugi dio, ofenzivno, ali još jedna greška... Te dvije greške su nas koštale.

Zagreb: Dinamo i West Ham susreli se u 1. kolu Europske lige
1/11

Ipak, nije zamijenio nesretnog Francuza zbog toga već jer je tražio ofenzivniju igru, više dubine, što nije postigao.

- Theophile nije zamijenjen zbog greške, greške se događaju i to je normalno. Nismo imali dubinu jer nismo imali dovoljno raspoložene igrače, a i David Moyes je dobro pripremio utakmicu, nismo imali rješenje.

Sljedeći protivnik Dinama je Genk u Belgiji i ta momčad se u prvom susretu domogla pobjede nad Rapidom u Beču na samom kraju, u drugoj minuti sudačke nadoknade.

- Svaka nova utakmica je teška, ali bez obzira na utakmice koje slijede, idemo na pobjedu. Tako ćemo ulaziti u svaki i vjerujem da ćemo preboljeti ovaj poraz.

Komentara 13

IS
istina00
09:13 17.09.2021.

ni mi navijači ne krijemo razočaranjem neznalicom krznarom koji je u par mjeseci uništio dinamo i prepolovio mu vrijednost!!!!! tragično je da će se taj rukama i nogama držati za mjesto trenera jer nema obraza maknuti se nakon svih blamažaa koje je napravio na klupi dinama!!!!!!!

Avatar turskicobane
turskicobane
07:52 17.09.2021.

Ti nisi trener. Nemaš ti taj kapacitet.

Avatar zagorac2
zagorac2
00:23 17.09.2021.

nadam se da je Krznar sad vec bivsi !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije