Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJVEĆI DERBI

Krznar i Tramezzani zadovoljni podjelom bodova: 'Utakmica je bila kao tenis...'

Hajduk i Dinamo na Poljudu igraju četvrti i posljednji derbi sezone
Milan Sabic/PIXSELL
05.05.2021.
u 20:09

Završilo je 1:1, ali obje su momčadi mogle do pobjede.

Hajduk i Dinamo odigrali su 1:1 u odgođenom derbiju iz 22. kola, ali na Poljudu je moglo sve otići na jednu ili drugu stranu, čega su treneri obje momčadi itekako svjesni.

No, možda je baš zato remi nekako najpošteniji ishod.

- Ne možemo biti zadovoljni, tražili smo pobjedu, ali po razvoju situacije na terenu rezultat je realan. Čestitam igračima s obzirom na umor i potrošenost. I, kažem, da smo zabili i pobijedili, ne bi bilo nezasluženo - rekao je trener Dinama Damir Krznar.

Umor je učinio svoje.

- Tražili smo pobjedu preko ideje i sustava, bilo je tu puno trke i jurnjave, išlo se do krajnjih granica. Ali, ponavljam, rezultat je realan.

Nije bilo puno prostora u sredini terena.

- Istina, destrukcija igre bila je dobra. Uspjeli smo par puta u kontrama, ali malo je "zapinjalo". Mislim da je svejedno sve pod kontrolom. Sad slijedi Rujevica gdje već dugo nemamo dobar rezultat, ali idemo se, po nogometni, potuć i riješiti teoriju o osvajanju prvenstva.

05.05.2021., Split - Hrvatski Telekom Prva liga, 22. kolo, HNK Hajduk - GNK Dinamo. Photo: Milan Sabic/PIXSELL
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Trener Hajduka Paolo Tramezzani svakako je zadovoljniji nego u prethodnom derbiju koji je otišao na stranu Dinama (0:2).

- Zadovoljan sam pristupom mojih igrača. Njihov stav, karakter i duh su nešto zbog čega sam jako zadovoljan - ističe i dodaje:

- Golovi su pali nakon grešaka obrane, ali to je nogomet. Raduje me što su se moji igrači vratili nakon primljenog pogotka, to me posebno raduje. I kad bih analizirao drugo poluvrijeme, rekao bih da je bilo kao tenis, jedan udarac oni, jedan mi. Rezultat je bio otvoren i to je dobro, stvarno mi je drago vidjeti kakav pristup su imali moji igrači.

U sljedećem kolu slijedi gostovanje protiv Varaždina.

- Znamo da nema lakih i jednostavnih utakmica, ali sad je najvažnije oporaviti se od ovog derbija.

Komentara 3

FR
freeshooter
20:36 05.05.2021.

Krznar može biti zadovoljan, samo iz razloga što se ne postavlja kao glavni trener nego više kao farmer, uzgajivač nojeva, a duh Profesora Baltazara ga u potpunosti obuzeo, jedan Zokijev atomski Dinamo je kompletno rastavio na atome, igru razvodnio do neprepoznatljivosti. Mi kao klub moramo ići naprijed, kao što smo i činili do sada i to velikim koracima, no bojim se da je Krznar sada postao uteg, dobar pomoćni no loš glavni...

MA
matkopeic
20:38 05.05.2021.

Bravo plavi, dobra tekma. Nema predaje.

DA
Darlboro
21:09 05.05.2021.

Bod protiv petoplasiranog... Loše, vrlo loše :(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije