Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teškoće velikana

Kronično neprecizni Juve i Liverpool, Benzema 'ubojica'

Karim Benzema
UESyndication/PIXSELL
24.09.2015.
u 11:41

Juventus je u 90 minuta imao 36 udaraca prema golu Frosinonea, Liverpool čak 52 protiv Carlislea.

Što bi Juventus ili Liverpool dali za efikasnost kakvu je Chelsea pokazao u utakmici Liga kupa protiv Walsalla... Naime, plavci su niželigašu zabili četiri gola i to iz sedam udaraca u okvir gola (ukupno devet prema golu). 

Stara dama i redsi u utakmicama u srijedu pokazali su kroničnu nepreciznost. Talijanski je prvak prema golu Frosinonea pucao čak 36 puta, samo sedam puta u okvir, a mreža se gostujućeg vratara zatresla samo jednom, piše Goal.

Liverpool je za jedan gol u mreži četveroligaša Carlislea pokazao još veću neefikasnost. Njima je trebalo čak 52 udarca, od čega je 20 išlo u okvir gola.

A napadač koji ove sezone pokazuje fantastičnu preciznost je Karim Benzema koji je u četiri utakmice u španjolskom prvenstvu zabio pet golova. I to iz 11 udaraca od kojih je sedam išlo u okvir gola. U prijevodu, što god pukne u okvir gola, završi iza vratara. Za gol mu treba 54,4 minute. Impresivno...

Statistiku možete pogledati na portalu Goal.com.

>>Modrić i Kovačić preuzeli konce Realove igre: 'Mateo je bio sjajan!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije