Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNDESLIGA

Kriza u Bayernu je završila: Kovačeva momčad demolirala Hannover

Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
15.12.2018.
u 17:51

Bavarci su u posljednjih šest susreta čak pet puta zabijali najmanje tri gola, dok su "samo" dva postigli u pobjedi protiv Werdera.

Treću pobjedu zaredom Bayern je upisao u Bundesligi nakon što je Kovačeva momčad s 4:0 slavila na gostovanju kod Hannovera. Ono što posebno može veseliti Niku Kovača je činjenica kako je njegov Bayern pronašao karakteristiku po kojoj su bili prepoznatljivi posljednjih sezona - efikasnost.

Naime, Bavarci su u posljednjih šest susreta čak pet puta zabijali najmanje tri gola, dok su "samo" dva postigli u pobjedi protiv Werdera. Isto tako, vrijedna je i statistika iz današnjeg susreta jer je Bayern imao 32 udarca (14 u okvir), naprema tri Hannoverova, a domaćini su ostali bez udarca u okvir, piše Goal.

Mrežu Hannovera načeo je Kimmich veću drugoj minuti, dok je povećanje prednosti donio Alaba u 29. Na 3:0 povisio je Gnabry u 53. minuti, dok je konačan rezultat postavio Lewandowski devet minuta kasnije. Poljak je u posljednjih osam utakmica za njemačkog prvaka postigao čak 11 golova!

Prekinut je golgeterski niz Andreja Kramarića, koji nakon devet utakmica u nizu u kojima je zabijao, nije uspio postići gol u remiju Hoffenheima protiv Borussije Monchengladbach (0:0).

Neodlučeno su (1:1) odigrali Augsburg i Schalke. Poveli su domaćini u 13. minuti golom Gregoritscha, dok je za goste izjednačio Caligiuri u 52. minuti.

Dusseldorf je golovima Ayhana s 2:0 slavio protiv Freiburga, a 2:1 pobjedu protiv Herthe upisao je Stuttgart.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
18:11 15.12.2018.

"autore" jesi saznao kada Kovača, i po koji puta, izbacuju iz kluba? Pouzdani izbori, bliski smijeni Nike Kovača tvrde da je iznad zgrade Bayerna letio Lufthansa zrakoplov u kojem je bio jedan poznati svjetski trener.

MA
Majur
19:04 15.12.2018.

Di su stručnjaci tipa”do Božića je bivši”?:)))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije