Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pandemija uzrokovala problem
Povratak na članak

Kriza silovito pogodila i Real, ostao je bez golemog prihoda

Da prošlu sezonu završi u plusu klubu je pomoglo i to što su igrači pristali na smanjenje plaća od deset posto

Komentari 1

SI
sisavac
15:41 03.12.2020.

je, treba čim prije financijski fair play stisnuti, i na sirotinji naoštriti se! otkako se pustilo silne arapske šeike da bacaju milijarde svojim igračkama, stare veličine nikako da budu stalno na vrhu. kad se velikim pronađu da varaju, njih se blago kažnjava, dok ekipa sa balkana, turske, rusije, bude izbačena iz euronatjecanja na par godina. jedini spas za euro nogomet je totalna sloboda svim klubovima, ionak je samo novac u pitanju, pa ga treba osloboditi. jednog dana će sport ionak doći pod sudove, jednom će doletjeti neka tužba i dovesti u pitanje neka natjecanja, kao što je bosmanovo pravilo urušilo nacionalne saveze u blokiranju transfera igrača. sportski klubovi su već jako dugo u biti cijela poduzeća, a slobodno tržište nalaže i neka pravila. ukinuti sva ograničenja i pustiti da se razmašu. to što će neki bankrotirati za koju godinu, jer će gazda ostati bez para, koga briga, netko će uskočiti novi. to što danas veliki neće više gospodariti, opet koga briga, novi dolaze. najgore je sadašnje stanje, cementiranje pozicija, mali ne mogu posisati sav novac koji bi mogli, jer ih ograničavaju. salary cap uvesti i točka. real? stara veličina, kao i barca, juve... nisu oni tako veliki jer lijepo igraju i imaju dobru školu ,već samo zato jer imaju novac. oduvijek su ga imali, a drugi su umišljali da je nogomet sport.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.