Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE GA STRAH

Kriza? Koga briga, Veger u Ukrajini skuplja bodove

Filip Veger
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
06.03.2014.
u 10:54

Unatoč zveckanju oružjem u toj zemlji, otputovao je u Ukrajinu i u Čerkasiju, gradu s 300.000 stanovnika u središnjoj Ukrajini (200 km od Kijeva), nastupa na teniskom ITF Futuresu (10.000 USD).

Mnogi su otkazali nastup, ali 19-godišnji Slatinčanin Filip Veger nije. Unatoč zveckanju oružjem u toj zemlji, otputovao je u Ukrajinu i u Čerkasiju, gradu s 300.000 stanovnika u središnjoj Ukrajini (200 km od Kijeva), nastupa na teniskom ITF Futuresu (10.000 USD).

I dobro mu ide: jučer je ušao u četvrtfinale nakon što je sa 6:4, 6:0 pobijedio domaćeg predstavnika Dmitra Badanova, 1389. tenisača svijeta.

Vegeru je otvoren put do polufinala, gdje bi se mogao sučeliti s prvim nositeljem, naravno Ukrajincem, Artemom Smirnovim. 319. igračem na ATP listi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije