Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE LIČI MU

VIDEO Kriv za tri pogotka. Katastrofa od utakmice za Domagoja Vidu!

27.09.2020.
u 22:44

Svoju užasnu izvedbu okončao je skrivenim kaznenim udarcem na bivšem igraču Gorice Farouku Miyi, a kojeg je realizirao već dvaput spomenuti Kravec

Nakon što je Bešiktaš ispao i u pretkolima Europske lige, i u pretkolima Lige prvaka, usljiedio je težak pad i u domaćem prvenstvu. Teško su (4:1) poraženi kod osrednje ekipe Konyaspora.

Uvjerljivo najgori igrač u ovom iznenađujućem porazu turskog velikana bio je naš standardni reprezentativac Domagoj Vida. U obrani se nije baš najbolje snašao kod jednog pogotka suparnika, a za tri je bio direktan krivac.

Kod prvog gola nije pobjegao, doduše, njegov igrač, ali stajao je u kaznenom prostoru sam, bez igrača. Kod drugog pogotka pobjegao mu je Kravec, lakše nego što bi uistinu trebao

No, kod posljednja dva gola, nažalost postaje pravi tragičar. Kod trećeg gola daje loptu direktno u noge samom Kravecu koji daje samom Shengelliju i ovaj na prazan gol puca za 3:0.

Svoju užasnu izvedbu okončao je skrivenim kaznenim udarcem na bivšem igraču Gorice Farouku Miyi, a kojeg je realizirao već dvaput spomenuti Kravec.

Nadamo se da je ovo samo onaj loš dan, da će Domagoj dignuti glavu gore i pomoći Bešitkašu da se vrati iz ove loše serije.

SAŽETKE UTAKMICE MOŽETE POGLEDATI OVDJE.

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
00:29 28.09.2020.

vida je najlosija tocka u nasoj repki , pod hitno napolje ,

LA
lajh1985
03:35 28.09.2020.

morao sam pogledat video i stvarno kao cunj :)

Avatar Becki konjusari
Becki konjusari
05:14 28.09.2020.

vida je vec u formi za ep...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije