Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBILI SU OD HRVATSKE

Izbornik prvakinja sasuo kritiku: 'Da postoji ovo ograničenje, Hrvatica ne bi bilo na turniru!'

Germany - Netherlands
Carmen Jaspersen/DPA/PIXSELL
18.12.2020.
u 14:01

"Obrambeno su jako dobre. Disciplinirane. Mogu ponuditi obranu 6-0 ili 3-2-1. Vrlo su kompaktne, agresivne i jako organizirane. Utakmica je sama po sebi zamka jer ne očekuješ da će takva biti. Francuska je upozorena."

Za kultni francuski list L'Equipe je svoje mišljenje o Hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji na Europskom prvenstvu u Danskoj dao izbornik aktualnih svjetskih prvakinja Nizozemske (koju su naše pobijedile u skupini) Emmanuel Mayonnade, ali nije izrekao baš sve pohvale za našu vrstu. 

"Obrambeno su jako dobre. Disciplinirane. Mogu ponuditi obranu 6-0 ili 3-2-1. Vrlo su kompaktne, agresivne i jako organizirane. Utakmica je sama po sebi zamka jer ne očekuješ da će takva biti. Francuska je upozorena."

"Rezultati Hrvatske moraju se shvatiti ozbiljno. Mislim da će zbog dovoljnog broja dana za pripremu Francuska biti još dominantnija u ovom dvoboju", završio je s pohvalama nakon ovoga

"U napadu, da postoji ograničeno vrijeme za napad kao u košarci, one ne bi ni izborile ovo natjecanje jer jako, jako dugo zadržavaju loptu i koriste to što suci toleriraju takav stil tijekom cijelog natjecanja. Kada smo igrali protiv njih, često sam pomislio da će im oduzeti loptu, no one bi zabijale u posljednjim sekundama akcija", kritizirao je Mayonnade.

Komentara 11

NA
Narod
14:09 18.12.2020.

Neka pati..

VJ
vjekoslavkatalina
14:22 18.12.2020.

'tolerantni'..dok netko ih ne pobjedi i bude bolji

Avatar SINIŠA POLJAK
SINIŠA POLJAK
14:57 18.12.2020.

Nizozemac, jesu li to oni koji su mirno gledali genocid u Srebrenici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije