Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOSTOVALA U EMISIJI

Kristina Mandarina otkrila koji joj je hrvatski nogometaš simpatija: Zgodan je i Ronaldo, ali...

Kristina Mandarina
Foto: instagram.com/kristina_mandarina___
1/19
23.11.2020.
u 17:51

Mlada djevojka naglasila je isto tako da je već nekoliko godina u sretnoj vezi

Kristina Penava (22), djevojka koju javnost poznaje i pod nadimkom Kristina Mandarina, gostovala je u emisiji Noćna Ptica portala Prigorski.hr i dotaknula se niza tema nakon što je prije otprilike mjesec dana napustila show Farma.

Kristina je otkrila je u sretnoj vezi već nekoliko godina, da odbija sve te silne udvarače otkako je prije godinu dana postala javna osoba, ali i priznala da ne prati nogomet.

Kristina Mandarina
1/10

- Nisam upoznata s tim sportom. Cristiano Ronaldo mi je lijep kao i većini žena, ali ja moram istaknuti jednog hrvatskoga nogometaša koji mi je zgodan, a on je Šime Vrsaljko - kazala je Kristina u emisiji i dodala da su joj u oči upale njegove tetovaže.

Sa sugovornicima se složila i da je Luka Modrić izvanredan igrač, ali se nije htjela miješati u razgovor kada je na red došla tema tko i za koga navija.

Komentara 3

AP
apathylolz
22:25 23.11.2020.

Kakve to veze ima sa sportom jadnici?

ZV
zvezdomor
19:12 23.11.2020.

Tako tako ,vrati se ti na štand , tamo i pripadaš

DM
drazen.muhvic
18:57 23.11.2020.

Ovo je druga osoba koju odnekuda znam i za koju sam čuo, a da se preziva Penava. Iskreno se nadam da ostali Penave nisu "toliko" pametni poput to dvoje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije