Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kapetan Gorice

Kristijan Kahlina karijeru će nastaviti u najjačem bugarskom klubu!

U 15. kolu HT Prve lige sastali se Gorica i Hajduk
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/3
28.02.2021.
u 22:52

Kahlina je u goričkom dresu odigrao 157 utakmica

Kapetan Gorice Kristijan Kahlina odlazi u bugarski Ludogorec. Potvrdio je to hrvatski klub na svom profilu na Facebooku u nedjelju poslijepodne. 

- Kristijan Kahlina nakon četiri i pol godine napušta HNK Goricu. Naš dosadašnji kapetan novi je igrač Ludogoreca, a iza njega ostaje 157 utakmica u goričkom dresu - rečeno je u statusu trenutačno trećeplasirane momčadi HNL-a.

Ludogorec već duže vrijeme dominira bugarskom ligom, naslov prvaka osvojio je devet puta zaredom, a i sada drži prvu poziciju sa šest bodova prednosti u odnosu na CSKA.

[ODLAZAK KAPETANA] Kristijan Kahlina nakon četiri i pol godine napušta HNK Goricu. Naš dosadašnji kapetan novi je igrač...

Objavljuje HNK GoricaNedjelja, 28. veljače 2021.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije