Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Serie A

Krenulo ga je: Ante Rebić opet zabio za pobjedu Milana!

Ante Rebić
Foto: Press Association/Pixsell
1/3
24.01.2020.
u 23:03

Rebić se najbolje snašao u gužvi pred domaćim vratima te s četiri metra poslao loptu u mrežu

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić pogotkom u 71. minuti osigurao je minimalnu 1:0 pobjedu Milanu na gostovanju kod Brescije u susretu 21. kola talijanskog prvenstva.

Rebić se najbolje snašao u gužvi pred domaćim vratima te s četiri metra poslao loptu u mrežu. Bio je to njegov treći pogodak u dresu Milana ove sezone, a sva tri je postigao u posljednja dva nastupa. 

Prije pet je dana bio dvostruki strijelac u 3:2 domaćoj pobjedi protiv Udinesea, a i u toj je utakmici postigao pobjednički pogodak i to u sudačkoj nadoknadi.

Iako je u prošlom kolu bio dvostruki strijelac, Rebić je i protiv Brescije na početku utakmice bio na klupi te je u igru ušao u 58. minuti.

Trećom uzastopnom prvenstvenom pobjedom Milan je skočio na šesto mjesto ljestvice sa 31 bodom, jednim više od sedmog Cagliarija, a četiri manje od pete Atalante. Na vrhu je Juventus sa 51 bodom, drugi Inter ima 47.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar matezanki13
matezanki13
23:09 24.01.2020.

kada kreneš niz Rebića stranu, poznat ćeš me mala po driblanju 👉👌

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
15:52 25.01.2020.

Nakon Sofije Milošević Ante počeo trpat i na zelenom travnjaku 😄

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije