Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završni turnir

Krema seli u Dubrovnik,kome trofej u Kupu?

21.12.2018.
u 14:30

A što reći, Jug ide na sve domaće trofeje pa je jasno da želimo i obraniti naslov u Kupu. Pred svojim navijačima bit će to poseban gušt – kaže Jugov sidraš Luka Lončar

Hrvatska vaterpolska krema preselit će se sljedećih dana u Dubrovnik. Od danas do nedjelje ondje se odigravaju završni turniri Hrvatskoga kupa u muškoj i u ženskoj konkurenciji.

Prve u Gružu kreću vaterpolistice, i to već danas. U 16 sati sučelit će se zagrebačka Mladost i šibenska Viktoria, u 17.45 splitski POŠK i riječko Primorje. Oba se ta susreta, kao i sve ostale utakmice muškoga i ženskoga dijela, mogu gledati na Planet Sportu. A finale vaterpolista, u nedjelju u 16.15 sati i na HTV-u 2.

1/6

U subotu je najgušći program. Najprije će u 16 sati vaterpolistice odigrati finale, a potom slijede dva polufinala vaterpolista: u 18 sati sastaju se Jug i Mornar, a u 20 sati Jadran i Mladost.

– A što reći, Jug ide na sve domaće trofeje pa je jasno da želimo i obraniti naslov u Kupu. Pred svojim navijačima bit će to poseban gušt – kaže Jugov sidraš Luka Lončar.

On će, kao i ostali naši reprezentativci, uz brojne uzvanike, u petak navečer biti sudionik Noći hrvatskog vaterpola kada će biti proglašen i najbolji hrvatski vaterpolist godine. 

Ključne riječi

Komentara 1

SA
samoborka
16:46 21.12.2018.

Sto seli,namjestaj? Ako je rijec o osobama onda SE seli. Ako je rijec o objektima onda ih sele,tj nije povratni glagol. Jadni moji novinari..jesu li vas poucavali ovi isti nastavnici koji se danas zale na potplacenost i potcijenjenost? Ako jesu,onda su debelo preplaceni za svoj krajnje lose odradnjen posao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije