Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ino nogomet

Kranjčaru prilika tek kad se Modrić ozlijedi

'Tottenham Hotspur's Niko Kranjcar (L) challenges Charlton Athletic's Matt Fry during their FA Cup soccer match at White Hart Lane in London January 9, 2011.    REUTERS/Eddie Keogh (BRITAIN - Tags:
Reuters/PIXSELL
04.02.2011.
u 16:18

Najučinkovitiji hrvatski napadač Srđan Lakić potpisao je za Wolfsburg, a do ljeta će igrati za Kaiserslautern, čijim se navijačima to nije svidjelo

Niku Kranjčara, Luku Modrića i Harryja Redknappa, nažalost, može spojiti samo nesreća. Naime, nakon prijeloma noge Luke Modrića u kolovozu 2009. godine, Harry Redknapp doveo je Niku Kranjčara. Niko je igrao.

Ove sezone je uglavnom sjedio na klupi, a nakon što je Luki prije nekoliko dana operirano slijepo crijevo, Redknapp je najavio mogućnost da Kranjčar, kojeg ipak nije prodao u siječnju, zaigra u današnjem srazu na White Hart Laneu.

Vikend pred nama je prilika da vidimo u kakvoj su formi hrvatski reprezentativci uoči dvoboja s Češkom. Ohrabruje što se Ćorluka vratio u elitnu momčad Spursa. Kalinić, o kojem Bilić ozbiljno razmišlja da igra u Puli od početka, igrat će protiv Wigana.

Danijel Pranjić postao je standardan član Bayernove jedanaestorice koja gostuje u Kölnu, Luis Van Gaal ga ne prestaje hvaliti. Mandžukić, koji je ove sezone loš, pokušat će se Biliću nametnuti u srazu s Hannoverom.

Srđan Lakić će od ljeta biti Mandžukićev suigrač, ali do tada će igrati za Kaiserslautern. No, navijači tog kluba su prilično temperamentni te su već iskazali nezadovoljstvo što je Lakić odlučio promijeniti klub. I zbog toga će biti zanimljivo vidjeti kako će se Lakić osjećati i igrati.

Njegovu suigraču i reprezentativnom kolegi bit će puno lakše jer je Kaiserslautern odbio Bayernovu ponudu za njega. Najiskusniji kockasti Josip Šimunić neće čuvati Lakića danas u ogledu Hoffenheima i Kaiserslauterna jer sjedi na klupi. Ovaj bi vikend Petrić i Jelavić trebali igrati, pa tako Bilić nema problema s napadačima.

Komentara 2

LU
lukavg
00:17 05.02.2011.

@worldwizards Članci se pišu za novine koje se prodaju sutra, nemoj cjepidlačit, barem si ga besplatno pročitao.

DU
Deleted user
18:43 04.02.2011.

.... u današnjem srazu na White Hart Laneu. ------------------------------------------------------------------- ...u DANASNJEM srazu, kojem danasnjem, sada je 17:40 po londonskom vremenu, i koliko ja znam (pisem iz londona) DANAS(petak) nema nikakav sraz na white hart lane-u jedino ako niste malo pozurilirili sa ovim clankom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije